palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Gyulai életképek fotópályázat

gyula pályázatA Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. és Tourinform Iroda fotópályázatot hirdet! A pályázatra bárki jelentkezhet, egy a feltételünk, hogy Gyula városát úgy mutassák be a fotósok, ahogy azt még más nem látta. Turisztikával kapcsolatos alkotásokat várunk (pl. „Én és a város kapcsolata”, „Családom és a város kapcsolata”, „Gyula, a virágok városa”, „Gyula, a vizek városa” stb..).

Olyan életképek érkezzenek be hozzánk, melyeken valami „gyulaiság” is jelen van. Nem határozzuk meg a helyszínt, nem a klasszikus értelemben vett műemléki, építészeti fotózásra számítunk. Amit látni szeretnénk a képeken, hogy az ide látogatók hogyan érzik magukat Gyulán. Mi az amit, a város adni tud nekik, mi az, ami ide csalogatja Őket a történelmi fürdővárosba.

A digitális képek mérete 210X297 mm és 300 dpi, jpg. kiterjesztésű legyen. Egy-egy digitális felvétel terjedelme ne haladja meg a 2 Mb-ot. A képek file címében szerepeljen a szerző CsaládneveKeresztneve_Aképcíme és sorszáma1.jpg. Figyelem! A Családnév kezdőbetűje elé ne írjanak semmilyen előtagot (dr., ifj., id., B. Nagy… stb.). Mindezek a nevezési lapon jelölhetők. Egy szerző maximum 10 db képet küldhet be, sorozatokat nem fogadunk!

Az alkotókat arra kérjük, hogy a felhasználási díj fizetése nélkül járuljanak hozzá, hogy kizárólag a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. és Tourinform iroda a képeket  különböző marketing célokra felhasználhassa!

Kérjük, csak az küldje el a pályázatra alkotásait, aki ezt vállalni tudja.

Zsűrizés (3 tagú): a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. és Tourinform Iroda és a Gyulai Székely Aladár Fotóklub közösen végzi. A zsűrizés után fellebbezésnek helye nincs!

Díjazás: a zsűri javaslata alapján pénzbeli jutalommal történik.

  • I. hely – 30.000,- Ft
  • II. hely – 20.000,- Ft
  • III. hely – 10.000,- Ft

A fotókat CD-n várjuk, a következő címre elpostázni, a pályázat kitöltött nevezési lapjával együtt (a fotópályázat után CD-t vissza nem küldünk): Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. és Tourinform Iroda, 5700 Gyula, Kossuth u. 7.

Letölthető: NEVEZÉSI LAP

Információ kérhető: a 66/561-680-as telefonszámon vagy a gyula@tourinform.hu e-mailcímen.

  • A pályázat 2010. szeptember 3-tól indul.
  • Beérkezési határidő: 2010. szeptember 19.
  • Zsűrizés: 2010. szeptember 26.

Értesítés az eredményről kizárólag e-mailben történik, illetve a www.gyula.hu weblapon: 2010. szeptember 30-ig.

A zsűrizés időpontjáig postán meg nem érkezett nevezési lap kizárja a nevezett képeket!

Forrás: http://www.gyula.hu