palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Expressz plakátverseny

Youth on the moveTervezz kreatív plakátot a fiatalok európai tanulási mobilitásának támogatása céljából! Expressz plakátverseny: Nyerd meg a 3 díj egyikét!

Ismertetés
16 és 30 év közötti vagy? Az Európai Bizottság Oktatásügyi és Kulturális Főigazgatósága (DG EAC) szeretné kipróbálni a kreativitásodat és a gyorsaságodat. Ha 16 és 30 év közötti vagy, van egy kihívásunk Számodra: Egy hétvégi verseny a közös kultúránk részét képező egyik európai kérdésről.

Mi az expressz plakátverseny célja?
A „Mozgásban az ifjúság” kezdeményezést szimbólumként felhasználni az európai ifjúság számára annak érdekében, hogy elősegítse a megfelelő feltételeket a fiatalok külföldi tanulásához, munkavégzéséhez és önkéntes munkájához.

Az európai utazás az egyik legjobb módszer a jobb álláslehetőségek megszerzésére, új készségek és egyéni fejlődés elérésére. Küldd hát el nekünk az európai tanulási és képzési mobilitásról szerzett tapasztalataiddal kapcsolatos plakáttervedet!

Miből áll a verseny? Kép vagy reklám tervezése a sajtó részére (A3).

Mik az alapkövetelmények? A mobilitásról a tapasztalatokat a 27 EU-tagország egyikében, Norvégiában, Izlandon, Liechtensteinben, Horvátországban, Macedónia Volt Jugoszláv Köztársaságban, Törökországban vagy Svájcban kell megszerezni.

Kik vehetnek részt? 16-30 év közötti természetes személyek.

Hogy vehetsz részt benne?

 1. Küldd el plakáttervedet 2010. szeptember 27., hétfő éjfélig jpeg vagy pdf formátumban a következő e-mail címre: expresscontest@paueducation.com.
 2. A döntőbe került első 10 plakáttervet a „Youth on the Move”) rendezvénye alatt kiállítják. Amennyiben rövid idő (egy hétvége) alatt el tudod készíteni az európai fiatalok közötti tanulási mobilitás jelenlegi szimbólumát kifejező képet, nevezz be a versenybe, amelyen európai zsűri választja majd ki az alábbi díjakat nyerő győztes plakátokat:
 • 1. díj: iPad;
 • 2. díj: iTouch;
 • 3. díj: 1 digitális fényképezőgép;

Szabályok és előírások

 • 1. cikk: Az Európai Bizottság Oktatásügyi és Kulturális Főigazgatóságának nevében a P.A.U. Education „Mozgásban az ifjúság” expressz plakátversenyt szervez, amelyre 2010. szeptember 22- 27. között kerül sor.
 • 2. cikk: A verseny azon EU-beli 16 és 30 év kor közötti fiatalok számára szól, akik az audiovizuális médiában, a reklámszakmában dolgoznak, művészetet vagy tervezést tanulnak, vagy pedig fiatal szakemberek.
 • 3. cikk: A verseny abból áll, hogy 2010. szeptember 27., hétfő éjfélig a felsorolt követelményeknek megfelelően minden résztvevő a következő e-mail címre elküld egy tervet expresscontest@paueducation.com) (jpeg vagy pdf formátumban), és mellékeli hozzá a vonatkozó személyes adatait és elérhetőségét. A fenti határidő után beérkező művek nem kerülnek elbírálásra. A terv A3 méretben és jpeg vagy pdf formátumban készüljön, a szöveg pedig angol nyelvű legyen.
 • 4. cikk: A döntőbe került első 10 plakátterv a „Mozgásban az ifjúság” rendezvénye alatt Budapesten (Millenáris, október 9.) kerül kiállításra.
 • 5. cikk: A benyújtott plakáttervek közül a nyertes műveket az Európai Bizottság által kinevezett európai zsűri választja ki. A zsűri döntését nem lehet visszavonni és nem lehet fellebezni.
 • 6. cikk: A zsűri fenntartja magának azt a jogot, hogy amennyiben úgy ítéli meg, nem ad ki díjat. A zsűri döntése végleges és kötelező érvényű lesz.

A díjak a következők lesznek: 1. díj: iPad 16GB, 2. díj: iTouch 8GB, 3. díj: Casio Exislim Digital Camera 12 Megapixels.
A nyertes plakátok megjelennek a „Mozgásban az ifjúság” franciaországi és magyarországi kommunikációs kampányában látható képek között.

 • 7. cikk: A versenyen való részvételükkel a résztvevők elfogadják az Európai Bizottság DG EAC nevében eljáró P.A.U. Education jogosultságát arra, hogy a versenyre vonatkozó anyag egészét vagy egy részét térítésmentesen és a résztvevőnek való díjfizetés nélkül, a szerző(k) nevének említésével lemásolja és felhasználja.

A fenti paragrafussal összhangban a verseny résztvevői részvételükkel automatikusan elismerik az Európai Bizottság DG EAC nevében eljáró P.A.U. Education kizárólagos jogát arra, hogy a versenyre benyújtott terveket időbeni és területi korlátozás nélkül felhasználja.
A résztvevők által közölt személyes adatokat a P.A.U. Education S.L., Muntaner 262, 3, 08021 Barcelona (Spanyolország) a jelen versenyhez és a „Mozgásban az ifjúság” jövőbeni rendezvényeiről való tájékoztatás céljából használja fel. Ha adatainak tárolásával kapcsolatban ellenvetése van, kérjük, értesítsen erről e-mailben (expresscontest@paueducation.com), és az adatokat törölni fogjuk a P.A.U. Education adatbázisából.

 • 8. cikk: A versenyen való részvétel önmagában ezen szabályok elfogadását jelenti.

Forrás: http://www.mke.hu/