palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Gyurgyalag, az év madara rajz- és meseíró pályázat

A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Komárom-Esztergom megyei Csoportja és a Száz Völgy Természetvédelmi Egyesület a fenti címen pályázatokat hirdet a XIII. Tatai Vadlúd Sokadalom alkalmából.

Gyurgyalag, az év madara

Választható témák

  • A) A gyurgyalag élete, szokásai (élőhelye, táplálkozás, fészkelés), természetvédelmi problémák a gyurgyalag védelmében.
  • B) A gyurgyalagok életéhez, szokásaihoz és természetvédelmi problémáihoz kötődő maximum 3 oldalas mese.

Pályázati kategóriák

A) Rajzpályázat

  • óvodás egyéni kategória
  • kisiskolás egyéni kategória (1-4. osztály)
  • felső tagozatos egyéni kategória (5-8. osztály)

B) Meseíró pályázat

  • kisiskolás egyéni kategória (1-4. osztály)
  • felső tagozatos egyéni kategória (5-8. osztály)

Általános tudnivalók

A) A rajzpályázatra A/3, A/4 vagy A/5 méretű rajzlapokon megvalósított művek nevezhetők. Az elkészítés technikája szabadon választott (pl. vízfesték, tempera, olajfesték, filctoll, tollrajz, zsírkréta, pasztell, montázs, batikolás, kollázs, vegyes technika stb.). A rajzpályázatra egy alkotó kizárólag egyetlen alkotással pályázhat.

Kérjük, hogy a rajzok hátulján jól olvashatóan tüntessétek fel az alkotás címét, a pályázó nevét, pontos postai címét, telefonszámát (illetve a szülő, gondviselő, vagy felkészítő pedagógus telefonszámát). Kérjük, írjátok rá a pályázó pontos születési adatait (év, hónap, nap), az oktatási intézmény nevét és címét, az évfolyamot/osztályt is feltüntetve, valamint a felkészítő pedagógus nevét, e-mail címét.

Kérjük, a borítékra írjátok rá a pályázat címét: Gyurgyalag, az év madara

B) Minden pályázó csak egy, még meg nem jelent írással indulhat. A pályázatokat postai úton vagy az apostoln@dinpi.hu címre kérjük beküldeni. Az e-mail-ben is pontosan fel kell tüntetni a pályázó adatait; nevét, életkorát, lakóhelyét (település) és az elérhetőség céljából megadott e-mail címet. Pályázattal kapcsolatos értesítéseket e-mailen küldünk.

A pályázatok benyújtása

A pályázati anyagokat az alábbi címre kérjük postázni:

Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság
Apostol Nikolett
1525 Budapest, Pf. 86.

A pályázatok elküldési és postára adási határideje: 2013. november 20.

Az alkotásokat pályázatonként és korosztályonként értékeljük és jutalmazzuk. A zsűri tagjai: Telegdi Ágnes írónő, Zsoldos Márton festőművész és a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság szakemberei. A legsikeresebb művek alkotói értékes díjakat nyernek. A legjobb alkotások megtekinthetők lesznek Tatán az Öreg-tónál 2013. november 30-án a XIII. Tatai Vadlúd Sokadalom helyszínén. A három legszebbnek ítélt mesét megjelentetjük a dunaipoly.hu weboldalon.

Az eredményhirdetésre és a díjak átadására 2013. november 30-án 11.30 órakor kerül sor Tatán az Öreg-tónál a XIII. Tatai Vadlúd Sokadalom helyszínén, a tóparti madármegfigyelő toronynál.

A beérkezett alkotásokat nem küldjük vissza!

További információk

  • Apostol Nikolett: tel.: 06-30/53-193-63, e-mail: apostoln@dinpi.hu
  • Csonka Péter: tel.: 06-30/663-4659, e-mail: mme24@freemail.hu

Forrás: http://www.dinpi.hu/