palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Robban a kispolgári internet! A Hello90 blog keresi stábját!

A Hello90.hu fiatal stábjába bárki jelentkezhet, aki ’90 és ’96 között született, és lubickol az internet szemetében, néha Angela Merkellel álmodik, és időnként felmerül benne, hogy nem minden mindegy. A kiválasztottakat profi újságírók/videósok készítik fel az 5 hónapos feladatra.

 

A Hello90 popblog a huszonévesek világa lesz, olyan felület, amit a kilencvenesek készítenek a hasonló korú célcsoportnak. Arról, ami őket érdekli.

A Hello90 célja, hogy felrobbantsa a kispolgári internetet, és megmutassa, milyen a magyar kilencvenesek (köz)élete. Öt hónapon keresztül írhatsz/videót vagy fotót készíthetsz azokról a hétköznapi és nem mindennapi dolgokról, amelyek igazán beindítanak, feldühítenek vagy lesújtanak.

A leendő fotósok, videósok, bloggerek 2013. november 22-ig jelentkezhetnek, ehhez el kell készíteniük egy egyedi, akármilyen formátumú önéletrajzukat és fel kell dolgozniuk a saját műfajukban egy témát ezekkel a hashtagekkel: #hazaszeretet, #demokráciatedrága, #nemhiszemel.

A kérdésekre szívesen válaszolunk a Facebookon és az info@hello90.hu email címen is. Jelentkezéseket ide küldhettek: jelentkezem@hello90.hu

A részletes felhívást és a feladatokat itt olvashatjátok.

Bővebben: Robban a kispolgári internet! A Hello90 blog keresi stábját!