palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Használd a teret! Kulturális projektek támogatása

ppcenter pályázat

A pályázók a PP Center Üzleti Központ kiadó helyiségeinek használatát nyerhetik meg kulturális projektek előkészítésre és megvalósításra pl. színház, tánc, cirkusz, film vagy videó klip forgatás, fotózás, divatbemutató, alkotóműhely, tanfolyam stb.

Pályázat fordulói:

1. Forduló: A projekteket a PP Center Üzleti Közösség Facebook oldalán keresztül lehet nevezni.A pályamű beküldésénél a pályázók megjelölik, hogy hány érdeklődő kell a projekt elindításához (minimum 40 érdeklődő). Ha a Facebook-os „közvélemény kutatáson” össze tudnak gyűjteni annyi Like/Tetszik szavazatot a közösség tagjaitól, ahány érdeklődő szükséges a projektjükhöz, akkor bejutnak a második fordulóba.

2. Forduló: A második fordulóban a pályázóknak részletes projekt- és költségtervet kell küldeniük a facebook@ppcenter.hu címre. A tervek tanulmányozása után szakmai zsűri dönti el, hogy melyik projekt kap támogatást. (Vagyis nem mindegyik a második fordulóba jutott pályázó nyer támogatást.)

Támogatás: A támogatott projektekhez a PP Center Ingatlan Kft. akár 100%-os bérleti díj kedvezménnyel biztosítja a megvalósításhoz szükséges ingatlant a PP Center Üzleti Központ kiadó helyiségek közül:

A pályázaton elnyerhető támogatás:

– 50-100 %-ig terjedő bérleti díj kedvezmény legfeljebb három hónapra
vagy
– 30-70%-ig terjedő bérleti díj kedvezmény legfeljebb 3 évre

A támogatás mértékét a szakmai zsűri állapítja meg a következő szempontok alapján:

Szempontok

  • A projekt terv és a szükséges érdeklődők becsült számának realitása
  • Hány embert ér el a kulturális projekt
  • A PP Center Üzleti Központ hírnevét, látogatottságát javító, a közösséget építő projektek
  • A projekt a támogatott időszak után támogatás nélkül tovább működik

Beadás:  folyamatos

  1. A PP Center Facebook oldalán a „Használd a teret! – Pályázat” menüpontban a Pályamű beküldése gomb megnyomásával pályázzon a projekttel, és toborozzon érdeklődőket!
  2. Küldje el e-mailben a részletes projekttervet facebook@ppcenter.hu címre!

Elbírálás:  folyamatos

A projektekhez kapcsolódó, szükséges hatósági engedélyek beszerzése a pályázók feladata.

A PP Center Ingatlan Kft. fenntartja a jogot, hogy a pályázati kiírást megváltoztassa, vagy a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa. A szakmai zsűri döntéseit nem köteles megindokolni a pályázóknak.

Információ

E-mail: facebook@ppcenter.hu,
Tel.: +36 30 620 69 65