palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Műterem és kiállítótér pályázat képzőművészeknek

ppcenter pályázatPartizán Műterem és Galéria – Műterem és kiállítótér pályázat képzőművészeknek! A Partizán Műterem és Galéria a PP Center Üzleti Központtal közösen pályázatot hirdet, melyen keresztül képzőművészek műterem  és kiállítótér használati jogot kapnak alkotásaikért cserébe. A pályázók a PP Center kiadó helyiségeit használhatják fel műteremként vagy kiállítótérként. A pályázat célja, hogy az alkotók teret nyerjenek művészeti tevékenységük kiteljesítésére.

Pályázatok beadása: folyamatos

Nyertes Pályázók

A nyertes alkotók inspiráló környezetben alkothatnak, munkáikat a Partizán Galéria kiállítja, portfóliójukat weboldalán megjeleníti, és segíti őket további pályájukon.

Kulturális Központ Óbudán

A PP Center Üzleti Központ (1033, Budapest Szentendrei út 89-95. és Reményi Ede utca 1-3.) területén műtermeket és kiállítóteret biztosítunk képzőművészek számára.

A térhasználatmegkezdése előtt az alkotók műalkotást ajánlanak fel a használatért. A Partizán csapata és a művész megállapodnak, hogy a felajánlott műalkotásért cserébe a művész mennyi ideig használhatja az adott helyiséget.

A helyiségek között nagy ipari csarnokok is vannak, akár 14 méteres belmagassággal, monumentális képzőművészeti alkotások létrehozására és kiállítására. A nagy alapterületű nyitott műtermek betöltésére örömmel fogadjuk alkotócsoportok jelentkezését is. A támogatott alkotók számára kiállításokat is szervezünk, és művészeti vásárokon is megjelenünk.

 

A Partizán azért kapta ezt a nevet, mert ha egy helyiség kiadásra kerül, akkor az ott dolgozó művésznek át kell költöznie egy másik épületrészbe vagy épületbe. (Egyazon helyiség használatát legfeljebb egy hónapra tudjuk biztosan előre garantálni.)

A műtermek használati jogát pályázati úton lehet megnyerni. A jelentkezésnek két módja van: levélben VAGY a Facebookon keresztül.

Jelentkezés levélben – 3000 Ft elbírálási díj

Pályázati díj 3000 Ft, melyet a P.P. Center Ingatlan Kft. bankszámlájára (Budapest Bank, Bankszámlaszám: 10104105-08064000-01003008) történő átutalással, a bankban személyesen, vagy postai csekken kell befizetni. Írd meg nekünk, hogy műterem vagy kiállítótér használatára pályázol. Küldd el nekünk (postán vagy emailben) az önéletrajzodat az elérhetőségeidet (név, cím, email, telefon), és 10 képet a műalkotásaidról, valamint a befizetést igazoló csekk vagy banki igazolás másolatát. Jelölj meg (a képek hátoldalán) 3 műalkotást, melyekből egyet a Partizánnak ajánlanál a műterem használatért cserébe.

E-mail: partizan@ppcenter.hu

Cím: P.P. Center Ingatlan Kft., Budapest, 1033 Szentendrei út 95.

VAGY

Jelentkezés a PP Center Facebook oldalán keresztül – Ingyenes (minimum 15 Like/Tetszik szavazat)

Az első fordulóban szerezzetek minél több Like/Tetszik szavazatot a www.facebook.com/ppcenter.hu Facebook oldalon a Pályázatok Menüpont / Partizán Műterem és Galéria – Pályamű Beküldése alatt feltöltött portfóliótokhoz. Itt jelöljétek meg azt is, hogy műterem vagy kiállítótér használatára pályáztok. Minden hónapban a legtöbb Like/Tetszik szavazatot szerzett portfólió bejut a második fordulóba. A többi pályázó közül a Partizán választja ki a továbbjutókat.
A második fordulóban a pályázati nyertesek személyes interjú alapján kerülnek kiválasztásra. A találkozóra hozzatok el egy vagy több művet, melye(ke)t a műterem használatért cserébe ajándékoznátok a Partizánnak.

Pályázatok eredménye

Az eredményekről minden hónap elején emailben értesítjük az előző hónapban pályázókat. A nyertesek névsorát a PP Center Facebook oldalán (facebook.com/ppcenter.hu) és blogján (ppcenter.blog.hu) hozzuk

A Partizán Műterem és Galéria fenntartja a jogot, hogy a pályázati kiírást megváltoztassa, vagy a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa. A Partizán csapata döntéseit nem köteles megindokolni a pályázóknak.

Információ:

E-mail: partizan@ppcenter.hu,
Tel.: +36 30 6206965