palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Hazánk Európa fotópályázat

A Szegedi Tudományegyetem MédiaCentrum fotópályázatot hirdet HAZÁNK: EURÓPA címmel a Duna-Körös-Maros-Tisza Eurorégióban élő egyetemisták és a térségben működő médiumok munkatársai számára.

A pályázatra olyan fekete-fehér vagy színes fotókat várunk, amelyek témája az európai identitás fogalmához, a szerző hazájának és az Európai Uniónak a kapcsolatához kötődnek, illetve a szerzőnek az európaisággal kapcsolatos gondolkodásmódját tükrözik.

Szerzőnként maximum 5 darab egyedi képet, illetve egy-egy fotósorozatot (sorozatonként maximum 5 darab fotót) várunk kiállításra kész papírkép formájában. A paszpartu mérete 50×70 vagy 30×40 cm, a fotók mérete a paszpartun belül tetszőleges. A pályázatra beküldött mindegyik kép hátulján fel kell tüntetni a kép címét, (esetleges médiabeli megjelenési helyét és idejét), a szerző adatait (név, értesítési cím, telefonszám, e-mail).

A pályamunkákat szakmai zsűri értékeli.

Díjak:

  • I.díj: 30 ezer Ft, 
  • II.díj:  20 ezer Ft,
  • III.díj:  10 ezer Ft; 
  • Különdíj: Erasmus és Campus Hungary ösztöndíjasoknak.

A beérkezett pályaművekből kiállítást rendezünk a Szegedi Tudományegyetemen. A fotópályázat eredményhirdetését és a díjátadást 2014. május 8-án, a MédiaCentrum által rendezett II. Eurorégiós Sajtónapon tartjuk.

A fotók beküldésének határideje: 2014. április 30. (szerda), déli 12 óra.

A fotókat ide várjuk: SZTE MédiaCentrum központi szerkesztősége, 6722 Szeged, Honvéd tér 6.

Információ – telefonszám: +36 62 546 778, +36 70 3338654, e-mail: szem@rekt.szte.hu