palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Múzsám Adria művészeti pályázat

savariaA  Savaria Megyei Hatókörű Városi Múzeum 2014. évi kiemelt témaköre az AdriaA Szombathelyi Képtár tematikus kiállítást rendez 2013  június 16- augusztus 30. között „Múzsám Adria” címmel. 

A kiállításra bármely vizuális művészeti ágban, technikai megkötések nélkül küldhető a címre reflektáló műalkotás. Minden alkotó két művel pályázhat,  a művek mérete nem haladhatja meg a 150 x 150 cm-t. Műpárok darabjai egy műnek számítanak.

A kiállításra szánt munkák digitális reprodukcióit (egyenként maximum 3 MB terjedelemben) egy néhány soros műleírással együtt a Szombathelyi Képtár levelezési címére ( keptar.szombathely@gmail.com ) kérjük elküldeni 2014.április 30-ig.

A műtárgy bemutatásához szükséges valamennyi speciális feltételt: számítástechnikai, elektronikai eszközök stb. a kiállítónak kell biztosítani. A zsűri által beválogatott  művek helyszínre szállítása az alkotók feladata.

A kiállítás kurátora Cebula Anna a Szombathelyi Képtár igazgatója.

muzsam adria

Az előzetes válogatásban részt vesznek a Szombathelyi Képtár muzeológusai: Dr. Zsámbéky Monika és Dr. Gálig Zoltán művészettörténészek.
A művek leadási helye:

Szombathelyi Képtár (Szombathely, Rákóczi Ferenc u.12.)