palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Orgazmus – Egy pillanat, egy arc, egy kép fotópályázat

orgazmusA pályázat célja, hogy kiderítsük valóban olyan bátrak-e az emberek, mint ahogy magukról állítják. A fénykép készítő mobil telefonok világában már nem nagy kihívás egy-egy fotó elkészítése, de vajon képesek-e a párok lefotózni egymást „abban a pillanatban”? Kizárólag arc fotókat (premier plan) várunk!

Az Evokáció Produkciós Iroda és Kiadó az elkészült alkotásokból digitálisan feljavított fekete-fehér nagyításokat készít, amelyek egy kiállítás keretében kerülnek bemutatásra.

Beküldési határidő: 2014. május 31.

A pályaműveket a  www.palyazat@evokacio.hu  címre várjuk jpg formátumban. A fájl nevébe kérjük, írja bele nevét vagy álnevét.

Részvételi feltételek

Pályázók köre: Pályázaton csak és kizárólag 18. életévüket betöltött személyek indulhatnak!

Terjedelem: Egy szerző maximum három képpel nevezhet, melynek össz terjedelme nem érheti el a 10 MB méretet.

Díjazás:

A pályaműveket elismert szakemberekből álló, független szakmai zsűri bírálja el.

A pályázat első három helyezettje pénzjutalomban részesül:

  • I. helyezett: 15 000 Ft;
  • II. helyezett: 10 000 Ft;
  • III. helyezett: 5 000 Ft;

A legjobb pályaművekből a Evokáció Produkciós Iroda és Kiadó fotó antológiát jelentet meg. A megjelent kötetből egy példányt adunk minden olyan szerzőnek, akinek a művét a zsűri beválogatta.

Egyéb feltételek

Nevezési díj: 2500 Ft fotónként.

A nevezési díjat a Evokáció Produkciós Iroda és Kiadó Kft. Raiffeisen Banknál vezetett 12011069-01430687-00100002 számú bankszámlájára kérjük átutalni a pályamű beküldésével egyidejűleg.

A nevezési díjat feladhatja postai sárga csekken is amelyet kérésre posta címére küldünk. Közlemény rovatba, kérjük minden esetben írják be a szerző nevét és azt, hogy „fotópályázat”!

Jogi és szerzői jogi feltételek: A pályázaton résztvevők a pályamű(vek) beküldésével, a nevezési díj befizetésével automatikusan elfogadják a kiírás feltételeit. A pályázó pályázata beküldésével feltétlenül és visszavonhatatlanul felhasználási jogot engedélyez a Evokáció Produkciós Iroda és Kiadó részére – kizárólagosan, teljes körűen, korlátozás mentesen és ingyenesen – az általa készített műre vonatkozó valamennyi, a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény III. fejezetében meghatározott vagyoni jog és az ott felsorolt összes felhasználási forma vonatkozásában.

A pályázó hozzájárul, hogy művét az Evokáció Produkciós Iroda és Kiadó egyszeri alkalommal könyv formájában megjelentesse, valamint az alkotást nyilvános kiállításon bemutassa!

A kiállítás és a könyvbemutató időpontjáról és helyszínéről egy későbbi időpontban értesítjük a Tisztelt Alkotókat.