palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

HBLF média a társadalomért – 2012 pályázat

A Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) immár tizenegyedik alkalommal hirdeti meg pályázatát, melynek célja: elismerni a társadalmi összefogás és felelősségvállalás példaértékű bemutatását.

A pályázatra nevezhetnek újságírók, riporterek, szerkesztők, illetve az őket jelölő magánszemélyek, vagy szervezetek is, a pályázat nyertese azonban csak a mű szerzője, készítője lehet. A nevezés mellékleteként 1 darab pályaművet lehet benyújtani. A pályázatra a kitöltött Pályázati adatlap beküldésével nevezhetnek.

A pályamű olyan riport, interjú, műsor, vagy műsorrészlet lehet, mely 2011. november 1. és 2012. október 31. között valamely sajtótermékben vagy egyéb médiumban magyar nyelven jelent meg, és a társadalom, a kisebb közösségek szellemi és gazdasági fejlődését elősegítő, a különböző szektorok (állami, önkormányzati, civil, gazdasági), csoportok, szervezetek és magánszemélyek összefogásával sikeresen megvalósult kezdeményezéseket népszerűsít.

A pályázatot legkésőbb 2012. december 14-én 12.00 óráig a hblf@hblf.hu email-címre kell eljuttatni.
Kérjük a pályaművekhez kitöltve csatolni az adatlapot!

A pályaművet értékelhető formában, újságcikkek esetében jól olvasható pdf dokumentumkén csatolva, audiovizuális anyagok esetében – legfeljebb 30 perc terjedelemben – a youtube-ra vagy a soundcloud-ra feltöltve, és a linket emailen elküldve kérjük eljuttatni a HBLF részére. Amennyiben a pályamű eleve elérhető az interneten, úgy az erre mutató link elküldése is megfelel a pályázat feltételeinek. A pályaművek nem tudósíthatnak a HBLF által szervezett rendezvényekről, illetve nem szerepelhet bennük a HBLF neve.

A „Média a társadalomért” pályázat nyertesei díjban részesülnek:
1. díj: 200.000 Ft , 2. díj: 150.000 Ft, 3. díj: 100.000 Ft.

A díjakat a független és nagy szakmai múlttal rendelkező bíráló bizottság ítéli oda. A bizottság tagjai: Simon András (MNB), Vrannai Katalin (IFUA Nonprofit Partner), Krizsó Szilvia (újságíró, kommunikációs tanácsadó), Stumpf András (Heti Válasz) és Kövesdi Péter (Hír24)

A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítás a HBLF irodájában (T: +36-1-330-9985, e-mail: hblf@hblf.hu) kapható.
A díjak átadására február hónapban, ünnepélyes keretek között kerül sor.

A Média a Társadalomért Díj helyezett pályaművei – amennyiben ehhez szerzőjük hozzájárul – lehetőséget kapnak másodközlésre a Sanoma Media Budapest Zrt. valamely sajtótermékében.

Az elmúlt évek díjazottjainak pályaművei megtekinthetők az interneten, a következő címen: http://www.hblf.org/hungarian/winners-list.html

További információ és adatlapletöltés: http://www.hblf.org/hungarian/news/media-for-the-society-2012-3.html