palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Himnusz filmpályázat

A Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ  a 2018-as magyar kultúra napjához kapcsolódva országos HIMNUSZ fim pályázatot hirdet.

Az RTL klub minden új esztendőt egy saját gyártású Himnusz filmmel köszönt, melyek minden évben egyedi művészeti alkotások.

Készítsenek a 10-18 éves diákok is Himnusz filmet, melyben elhangzik Kölcsey Ferenc Himnuszának első versszaka, akár szövegesen, akár megzenésítve.

Inspirációként néhány példát mutatunk:

http://rtl.hu/embed/1087192        

A pályázat fődíját a legjobb kisfilm rendezője kapja, ami nem más, mint hogy részt vehet az RTL Klub stábjával a következő, 2019-re készülő Himnusz film forgatásán. A forgatásra 2018. novemberében kerül sor előre láthatólag.

A legeredetibb kisfilm alkotói csoportja 15 főre szóló mozijegy kupont kap a Cinema City mozijába.

A kisfilm bárhol és bármikor készülhet, felnőtt és diák szereplői is lehetnek. Az elkészült videókat címmel, az iskola megnevezésével és a közreműködők felsorolásával a himnuszfilm@gmail.com e-mail címre kell elküldeni.

A pályázatok elküldésének határideje: 2018. január 12.

Ünnepélyes díjátadás 2018. január 19-én, pénteken 18.00 órakor a Klauzál-Gábor Budafok Tétényi Művelődési Központ színháztermében a HIMNUSZ koncert előtt.

További részletek: http://klauzalhaz.hu/2017/11/20/filmezz-palyazat/