palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

HIPHOP grafikai pályázat

hiphop pályázatEgy-egy jól sikerült borító megmarad az emberben, készítőjét mégsem ismerik, nem jegyzik meg, pedig a megjelenés is nagyon fontos összetevője egy lemeznek. A Salátamagazin most pályázatot hírdet a grafikusok részére, melynek köszönhetően remélhetőleg több grafikus neve is megmarad az emberekben, valamint az előadóknak is több  lehetősége lesz, ha borítórkészítésre, vagy bármi egyébre kerül sor.

Hangsúlyoznánk, hogy ez nem verseny, a legjobb munkák mind kikerülnek az oldalra a szerzőjük nevével, és elérhetőségével, remélve a jövőbeni nagyobb, és több együttműködést a grafikusok és előadók között.

A téma: hiphop.

Egyéb megkötés nincs, teljesen a grafikusok fantáziájára van bízva a dolog.  Szeretnénk kiemelni a félreértések elkerülése végett, hogy itt nem lemezborítókat várunk elsősorban, hanem grafikai munkákat megkötés nélkül, a megadott a témában.  Ez nem zárja ki a lemezborítós megjelenést sem természetesen.

Fontos még, hogy nem csak 1 képpel lehet pályázni. Kérünk mindenkit, hogy adjátok tovább a hírt azoknak is, akik esetleg nem sűrűn látogatják oldalunkat, hogy minél több remek munkát láthassatok. Reméljük ezzel sikerül nagyobb teret adnunk hazánk remek grafikusainak!

A beadott munkákat a salatasupport@gmail.com címre várjuk, a mű készítőjének nevével és elérhetőségével!

Honlap: http://www.salatamagazin.com

A beadott munkák határideje: 2010. 03. 31.

Forrás: http://www.salatamagazin.com