palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

HÍV Fest kisfilmes pályázat

HIV Feszt pályázatHÍV Fest néven filmes versenyt rendez Szarvas, Gyula és Békés megye önkormányzata. A fődíj egymillió forint, ehhez egy kétperces filmet kell elkészíteni. A beérkezett munkákról szakmai zsűri dönt majd, eredményhirdetés július közepén. Fest elnevezésű versenyre, melynek célja, hogy a szakmát rábírják az internetes filmezésre, miközben népszerűsítik hazánk településeit, térségeit. A verseny fődíja egymillió forint, de emellett számos különdíjat is kioszt a zsűri, melynek tagjai filmes, televíziós, reklámfilmes, és turisztikai szakemberek lesznek. A kész anyagoknak július 10-ig kell beérkezniük, az eredményhirdetés július 18-án lesz.

A versenyzők feladata olyan maximum 2 perces, a téma szempontjából pozitív üzenetű települési filmeket készíteni, amelyeknek word of mouse, online vírusmarketing értéke van – melyeket például szívesen küldenek tovább barátaiknak, ismerőseiknek közösségi, videómegosztó oldalak segítségével. A filmeket a helyszínen(Békés megye, Szarvas és Gyula) kell forgatni és a filmeknek egyben kommunikálniuk kell a térség briefben megfogalmazott üzenetét. A stílusra és a műfajra további megkötés nincs. A műfajjal és a stílussal kapcsolatban az elvárás csupán az, hogy a célnak, a témának és az egyéni megközelítésnek megfelelőt válasszon a versenyző.

A HÍV verseny fődíja 1.000.000 Ft, azaz egymillió forint. Emellett számos különdíjat is kioszt a jó nevű filmes, reklámfilmes, marketinges, turisztikai és televíziós szakemberekből álló zsűri. A feldolgozandó témát és a forgatási települést emailes jelentkezést követően kapják meg a nevezők. Forgatás alatt a versenyzők 50% kedvezményt kapnak a 4 csillagos szarvasi Liget Wellness és Konferencia Hotelben (max. 4nap/3 éj).

A feldolgozandó témát és a forgatási települést emailes jelentkezést követően kapják meg a nevezők (info@hivfest.com).

Az elkészített max. 2 perces filmeknek július 10-ig kell megérkezniük a szervezőség postacímére -R formátumú DVD-n.

Postacím: Media Networking Kft., 1142. Budapest Laky Adolf utca 84. ( tárgyként kérjük megjelölni: HÍV FEST )

http://www.hivfest.com