palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Hogyan segíti a Google Cloud a pénzügyi szektort? (X)

Business team investment trading do this deal on a stock exchange developing new approaches.

A pénzügyi egy olyan specifikus szektor, amiben a hatékonyságért gyorsan kell elemzéseken és számításokon alapuló döntéseket meghoznia. Ma, az információ korában egyre nehezebb olyan egyedi rendszereket létrehozni, ami elég hatékonyak és kielégítik a mai világban támasztott igényeket. Éppen ezért rengeteg cég a Google felületét választja, és Google Cloud Platform-ot használja a hatékony munkához. A pénzügyi piac hihetetlenül dinamikusan változik, ezért egy olyan rendszer, ami képes nagy mennyiségű adatot rövid idő alatt elemezni, megfizethetetlen. Hogyan is segíti tehát a GCP a pénzügyi szektort?

A legmagasabb szintű pénzügyi szolgáltatások

A Google lehetővé teszi, hogy a szervereit használja, és ennek köszönhetően a felhő összes lehetőségét üzlete szolgálatába állíthatja. A felhő egy olyan mérleget ajánl fel, amivel létrehozhatja a megfelelő algoritmusokat vagy kockázatszimulációt végezhet. A bankszektorban az idő és a mérleg nagyon fontos, ezért is hasznos, hogy a GCP-vel komplex számításokat végezhet és elvégezheti a döntés meghozatalához szükséges számításokat.

A mesterséges intelligencia, mint a bankszektor támogatója

Néhány területen a mesterséges intelligencia (AI) forrásait érdekes és hatékony előjelzésekre használhatjuk. Egy nagy mennyiségű adat alapján képes komplex elemzéseket végezni, aminek nagy haszna van például a biztosítási szektorban. A programban lévő adatelemző felülettel előre kikövetkeztetheti ügyfelei szükségleteit és az ő problémáikra szabott termékeket hozhat létre. A pénzügyi szolgáltatások egyre többször használnak AI-t a projektterveik megalkotásához és nagy mennyiségű adatokon alapuló stratégiákhoz.

Cloud megoldás a saját pénztárcájához mérve

Olyan cégeknek, akik sok fogyasztói adattal dolgoznak, a felhőben lehetőségük van a rendszer használatával javítani az adatkezelést. A felajánlott megoldás teljesen integrált és olyan felhasználóbarát riportokat hozhat vele létre, amit munkában is használni tud. A felhőben működő rendszert az elérhetőségének, a teljesítményének és a biztonságnak kell meghatároznia. Az anyagiaknak nem szabad leterhelnie a céges költségvetést, ezért a Google Cloud Platform a források optimális használatához igazodik. Ennek köszönhetően a rendszer olyan lehetőségeket nyújt, amit egyre többen tudnak hasznosítani világszerte.

A cég működésének fejlesztése a machine learning-gel

Sok cég fektet be az AI stratégiákba. A Machine learning egy olyan megoldás, ami sok területen javíthatja a működést. A vevőszolgálatban különösen javíthatja a hatékonyságot, ha a megfelelő felületet használjuk. A mesterséges intelligencia használatával egyénre szabhatja a tevékenységeket és személyessé teheti a szolgáltatását. A pénzügyi és a hozzá hasonló szektorokban a megfelelő stratégiai lépéssel többszörösére növelheti a profitot és megvédheti magát a szerencsétlen döntésektől. Sőt, a machine learning segítségével a felhasznált és más cégekkel megosztott adatainak biztonságát is kézben tarthatja.

A Google Cloud szolgáltatás legnagyobb előnye a rugalmasság, és a lehetőség az ingyenes próbára egy oylan csomaggal, ami több, mint 500$-t ér. Töltse ki az űrlapot ezen az oldalon és kezdje el a Google Cloud próbaidős használatát.

(x)