palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Hősök tere rajzpályázat

A Hősök Tere pályázat, arra keres válaszokat, hogy gyerekként mit gondoltok a hétköznapi hősökről. Azt szeretnénk, hogy rajzold le: Milyen hős rejtőzik benned? Mit tennél, hogy jobb és szebb legyen a világ? Hogyan telne egy napod igazi hősként? Milyen hétköznapi hősiesség jellemez téged?

Jelentkezési határidő: 2017. május 28.

Ki jelentkezhet?
Jelentkezhetnek 6-14 év közötti gyerekek:

  • egyénileg
  • alkotócsoportban
  • osztályban

A jelentkezéshez szülő, szakkörvezető, vagy tanár közreműködése szükséges!

Hogyan jelentkezhetsz?
Készítsd el a fekvő formátumú rajzot. Szkenneld be, vagy fotózd le, adj neki címet, írd oda azt is, hogy Gyerek Sziget rajzpályázat. Töltsd fel a rajzot a lenti jelentkezési lapon.

Hogyan készítsd el a rajzot?
Játssz el a gondolattal, hogy vajon mit kell tenned, ha a való életben igazi hős akarsz lenni! Bátran használd a színeket! A rajzod fekvő formátumú legyen, egyéb technikai megkötés nincs.

Nyertesek kiválasztása
A rajzokat szakmai zsűri értékeli. A zsűrizésben részt vesz a Gyerek Sziget és a Kék Egér Könyvesbolt csapata. A zsűri elnöke Rutkai Bori képzőművész-dalszerző-énekes, aki a Gyerek Sziget egyik fellépője lesz, zenekarával a Rutkai Bori Bandával. A zsűri az egyéni és a csoportos kategóriában is az első három helyezettet hirdeti ki. A közönségdíjat a Facebook szavazáson legjobb eredményt elérő alkotás nyeri el. A rajzokat előzetes szakmai értékelés után publikáljuk a Gyerek Sziget rajzpályázat oldalon. A szavazási időszak 10 napig tart majd Facebookon. A nyerteseket e-mailben értesítjük, a díjátadóra a Gyerek Sziget utolsó szombatján kerül sor.

Nyeremények
A nyertes rajzokat kiállítjuk a Gyerek Sziget 3-4. hétvégéjén (június 17-18, június 24-25.) Az első három egyéni helyezett értékes ajándékot nyer a Reflexshop jóvoltából. A csoportos kategória első három helyezettjét a Maped nagy értékű rajzeszköz csomaggal jutalmazza. A közönségdíjas alkotó nyereményét a Generali a Biztonságért Alapítvány biztosítja. A nyerteseket e-mailben külön értesítjük. A nyereményeket június 24-én, a Generali Gyerek Sziget nagyszínpadán személyesen vehetik át.

Tovább a pályázati oldalra: Hősök tere rajzpályázat