palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

I LOVE PANEL – Panellakás szépségverseny

Útjára indul az I LOVE PANEL kampány, mely során a Főtáv azokat a lakóépületeket kívánja bemutatni, amelyek életében a korszerűsítés, az energiahatékonyság, valamint az esztétikum kiemelt szerepet játszik.  Az „I LOVE PANEL – Panellakás szépségverseny” keretében értékes nyereményekkel jutalmazzák azokat, akik kreatív megoldásokkal tették széppé, egyedivé, különlegessé panellakásukat.

A játék a oldalon keresztül található alkalmazáson keresztül zajlik, ahol a Játékosok választott felhasználónevükkel hozhatják létre képgalériájukat, mely maximum 5 fotó feltöltésére ad lehetőséget.

A játék első helyezettje 300.000 Ft értékű, a második helyezettje 100.000 Ft értékű, a harmadik helyezettje pedig 50.000 Ft értékű IKEA lakberendezési ajándékkártyát nyer. A szavazók között 5 db 20.000 Ft érték IKEA lakberendezési ajándékkártyát sorsolnak ki.

A Főtáv célja a szépségversennyel, hogy követendő példákat, megvalósítható ötleteket adjon minden jelenlegi és leendő panellakás tulajdonosnak.

Az „I LOVE PANEL – Legtakarékosabb épület” pályázat olyan budapesti távfűtéses panelépületek jelentkezését várja, melyek az energiahatékonysági szempontokat figyelembe véve törekedtek a fogyasztásuk csökkentésére és eredményeket értek el. Azokat a panelházakat, amelyek lakói a legtakarékosabb életmódot választották, 1-1 db 1 kWp villamos teljesítményű napelem szettel jutalmazza a FŐTÁV. A napelem segítségével az épület villanyfogyasztásának akár évi 10 %-os megtakarítása is elérhető. A nyertes épületek és lakásaik számára a Főtáv-Komfort Kft. 20 % kedvezményt biztosít. A jelentkezési feltételeket elérhetik a csatolt weboldalon.
A Főtáv Zrt. elkötelezett a fogyasztók lakhatási költségeinek mérséklésében, ezért is tartja fontosnak, hogy felhívja a figyelmet az energiafelhasználási szokások megváltoztatásának jelentőségére és az azokkal elérhető megtakarítások mértékére.

Összefoglalva az I LOVE PANEL két versenyének célja: konkrét példákon bemutatni a panellakások előnyeit, elősegítve, hogy az emberek átértékelhessék azt a viszonyt, ami a panellakásokhoz fűzi őket, mind esztétikai, mind a rezsiköltség szempontjából

Bővebben: https://www.facebook.com/fotavzrt