palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

I. Országos Megújuló Energetikai Tanulmányíró és Rajzverseny

biomassza klaszter pályázatAz Országos Biomassza Klaszter fontos feladatának tartja a megújuló energetikai eljárások népszerűsítését az ifjúság körében. A Klaszter egyik tagja, a V-Trade Kft által már 8 éve szervezett debreceni Energoexpo Nemzetközi Energetikai Konferencia és Szakkiállítás már 2009-ban is külön szekcióprogramot szervezett a középiskolás diákok számára, melyre a belépés ingyenes volt. 2010-ben ezt a programot kívánjuk országossá bővíteni, kiterjeszteni a fiatalabb és idősebb diákokra is és lehetővé tenni aktív részvételüket.

Ezen célok az alábbi felhívással fordulunk a diákokhoz és tanáraikhoz:

  • Általános iskolás diákok részére rajzversenyt hirdetünk, melynek témája a megújuló energiák jövőbeni felhasználása az életünkben. Korhatár: 6-10 év
  • Általános iskola felső tagozatos, illetve középiskolai tanulók számára számítógépes versenymű készítésére hirdetünk pályázatot, melynek témája ugyancsak a megújuló energiák jövőbeni felhasználása az életünkben Korhatár: 10-19 év
  • Nappali egyetemi és doktori képzésben résztvevő hallgatók számára cikkíró versenyt a megújuló energiák bármelyik szegmenséből.

Határidő: 2010. május 31.

Részletes kiírás

További információk kérhetők a következő elérhetőségeken:
Kozma Ibolya:  kozma.ibolya@innostart.hu (06 1/382 1505)
Dr. habil Bai Attila: abai@agr.unideb.hu (06 52/526 900)

Az Energoexpoval kapcsolatos részletek, valamint az előző évek programjai az alábbi címen elérhetők:  www.energoexpo.hu. A konferenciával kapcsolatban felvilágosítás kérhető az energoexpo@energoexpo.hu email-címen.

Forrás: http://www.biomasszaklaszter.hu/