palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

IFJ-GY-EA-09-E-Pályázat a 13-29 éves fiatalok közösségeinek építését, megerősödését szolgáló programok, programsorozatok támogatására

eszakalfold_logoAz Észak-Alföldi Regionális Ifjúsági Tanács megbízásából az ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (ESZA Nonprofit Kft.) az 1995. évi LXIV. törvény, a 2/1999. (IX. 24.) ISM rendelet, valamint a szociális és munkaügyi miniszter 7/2009. (III. 18.) SZMM rendelete alapján pályázatot hirdet 13-29 éves fiatalok közösségeinek építését, megerősödését szolgáló programok, programsorozatok támogatására.


A pályázat célja:
Olyan, a fiatalok kezdeményezésén alapuló, és/vagy a fiatalok aktív bevonásával megvalósuló, értékteremtő, értékközvetítő, kreatív, innovatív programok/programsorozatok támogatása, melyek közvetlenül járulnak hozzá a fiatalok közösséggé válásához és/vagy annak megerősödéséhez, és segítik helyi szintű beágyazódásukat.

A támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg: 6 226 000 Ft, továbbá a pályázat értékeléséig befolyó bevételek.

A pályázat benyújtási határideje:
2010. január 15. 24:00 óra

A pályázók köre:
Jelen pályázati kiírás keretében az alábbi, az észak-alföldi régióban székhellyel rendelkező szervezetek nyújthatnak be pályázatot:

1. társadalmi szervezetek (kivéve pártok, pártokhoz kötődő ifjúsági szervezetek, szakszervezetek); amelyek a pályázatkezelő internetes pályázatkezelő rendszerében (Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben, továbbiakban: EPER) regisztráltak a Pályázati Útmutató 6.2 pontja szerint.

A pályázás részletes feltételeit, így a támogatható szervezetek körét, a támogatás formáját és mértékét, a pályázat benyújtásával kapcsolatos információkat stb. a pályázati felhívás és a pályázati útmutató tartalmazza.

Részletes pályázati kiírás megtekintése >>

További információk: A pályázati kiírás elektronikus úton letölthető a www.szmm.gov.hu, www.mobilitas.hu és www.esza.hu honlapokról.

A pályázattal kapcsolatban további információkat az (1) 273-4250 telefonszámon, valamint a hazaitamogatas@esza.hu e-mail címen is kaphatnak a pályázók ügyfélszolgálatunktól.

  • hétfőnként és szerdánként 9 és 17 óra,
  • keddenként és csütörtökönként 9 és 16 óra,
  • péntekenként 9 és 14 óra között.

A pályázatok tartalmi és szakmai kérdéseivel kapcsolatban a Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat Észak-alföldi Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda (4024 Debrecen, Piac u. 26/a. tel: 52/530-025) nyújt segítséget.

Internetes pályázás:
A pályázatot elektronikus úton kell benyújtani a Pályázatkezelő internetes pályázatkezelő rendszerén keresztül a regisztrációs eljárást követően.

További információk az internetes pályázáshoz >>

Forrás: SZMM