palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Ifjúság és egészség rajzpályázat

ifjúság, egészség rajzpályázatA kecskeméti Ifjúság -Egészség Alapítvány rajzpályázatot hirdet kecskeméti vagy Kecskeméten tanuló 5. és 6. osztályos általános iskolás tanulók számára Ifjúság és Egészség témában.  Osszátok meg velünk, számotokra mit jelent a két szó: ifjúság és egészség!

Rajzaitokkal adjatok új ruhát az alapítványra – találót, színeset és ötleteset, mert már unja a fekete-fehéret meg a nyomdafestéket.

Miért érdemes belefogni?

A nyerteseinket meglepjük többek között festőkészlettel, könyvekkel a Líra könyvesbolt jóvoltából, és egyéb meglepetésre is illik számítani! 😉

Kik vagyunk mi?

„Az alapítvány célja a testmozgás anyagi támogatása, hiszen a mozgás egészségvédő szerepe, az élsport örömeinek és sikerélményeinek ösztönző hatásai az emberi életet teszik boldogabbá, rendezettebbé.”

Az alapítvány 1990 óta működik, sportolók támogatására jött létre, majd azóta egyéb ifjúsági rendezvények is kötődnek nevéhez, például az Éjszakai Forgatag is. A Forgatag három éve a Széchenyiváros egyik népszerű ingyenes éjszakai sportbajnokságait és kulturális estéit jelenti. Ingyenes büfével, kürtőskalács-sütéssel, tánccal, zenével, csocsó, pingpong és darts bajnokságokkal vár mindenkit a hónapok utolsó péntekén az Eleven, a Spartacus és az Alapítvány.

A pályázás menete:

Formája és beküldés módja:

Egy alkotó legfeljebb egy rajzzal pályázhat!

  • Papír alapon – lehet ceruza, tempera, zsírkréta, amelyből előbb bújik ki az ötlet!
  • Mérete: A/4-es legyen.

Majd juttasd el hozzánk:

Postán az Ifjúság- Egészség Alapítvány nevére küldd a 6000 Kecskemét, Széchenyi sétány 11. címre

A borítékra írd rá: Rajzpályázat

  • Vagy hozd el nekünk személyesen az Eleven nyitvatartási idejében- szerda -csütörtök – péntek 14-20 óráig a Széchenyi sétány 11. szám alatti alacsonyabb épületrészben. Gyere bátran!

Beküldés határideje 2011. június 3.

A pályázatodban tüntesd fel a címet, neved, életkorod, elérhetőséged, felkészítő tanárod és iskolád nevét. Elbíráláskor zsűri választja ki a legtalálóbb alkotásokat.

Díjátadó és nyeremények: 2011. június 10-én 17 órától kezdődő Éjszakai Forgatagunkon adjuk át a díjakat. Az első helyezett festőkészlettel és értékes, szép könyvekkel térhet haza. Második helyezettünk könyvcsomagot kap. Harmadik helyezett egy jópofa pólót vihet haza. Különdíjasaink és díjazottjaink is számítsanak meglepetésre!

A jutalom könyvek a jóvoltából jutnak el a díjazottakhoz!

A Kiállítás

Aki nem kerül helyezettek közé, ne búsuljon! Minden beküldött pályaművet kiállítunk az Éjszakai Forgatag rendezvényén 2011. június 10-én a Spartacus Sportcsarnokban, a Széchenyi sétány 11. szám alatt. (Az Arany János Általános Iskola mögötti fajátszótérnél).

A rendezvény után a kiállítás megtekinthető lesz a nyár folyamán az Eleven Ifjúsági Közösségi Tér klubjában, ami egy épületben van a sportcsarnokkal.

Bővebb információ: http://ifjusagegeszsegalapitvany.hu/ keressétek az Öltöztesd fel az alapítványunkat! – rajzpályázat fület a Facebookon.

Még bővebb információ: Ferencz Klaudia ferencz.klaudia@gmail.com

Forrás: Ifjúság- Egészség Alapítvány