palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Így vigyázok az egészségemre rajzpályázat

elef pályázatA Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a 2009. szeptember 15-én kezdődő, az ország 449 településére kiterjedő Európai lakossági egészségfelmérés (ELEF) kapcsán országos rajzpályázatot hirdet „Így vigyázok az egészségemre” címmel általános iskolai évfolyamokon tanulók számára.


A pályaművek A/4-es rajzlapra, tetszőleges technikával készíthetők el.

Nevezési díj: nincs

Beküldési határidő: 2009. október 30.

Leadás: az alkotásokat a pályázaton induló diákok iskoláitól összesítve kérjük eljuttatni, postai úton a Központi Statisztikai Hivatal Társadalmi szolgáltatások statisztikai főosztály 1525 Budapest, Pf. 51. címre (a küldeményre kérjük ráírni: „ELEF gyermekrajz-pályázat”), vagy személyesen a 1024 Budapest, Fényes Elek utca 14-18. III. emelet 301-be.

A munkák hátoldalán kérjük jól olvashatóan feltüntetni:

  • a pályamű címét,
  • a pályázó nevét, életkorát, lakcímét,
  • az iskola nevét, címét,
  • a felkészítő tanár nevét, e-mail címét.

A beküldött rajz mellékleteként csatolni kell egy, a KSH által közzétett, a gyermek törvényes képviselője által aláírt jelentkezési lapot, mely a rajzhoz fűződő szerzői joggal kapcsolatos rendelkezéseket tartalmazza.

Egy pályázó maximum 3 alkotással pályázhat, de csak egyik pályaművét díjazzuk.

A beadott munkákat három tagból álló zsűri bírálja el.

Díjazás:
két kategóriában, 6-10 évesek, valamint 11-15 évesek három-három pályaművét díjazzuk a KSH kiadványaiban illusztrációként való megjelentetéssel, oklevéllel és ajándékcsomaggal. Külön oklevelet adunk a díjazott rajzokat küldők szakvezető tanárainak.

A legjobb alkotások a pályázók adataival (név, kor, lakóhely települése) és a felkészítő tanár nevével együtt az Európai lakossági egészségfelmérés honlapján (www.ksh.hu/elef) is megtekinthetőek lesznek.

A pályamunkákat nem áll módunkban visszaküldeni.

Eredményhirdetés: a nyerteseket, illetve iskoláikat külön is értesítjük. A pályázat eredménye 2009. december 15-ig megjelenik a www.ksh.hu/elef honlapon.

További információ az elef@ksh.hu e-mail címen kérhető.

A pályázati kiírás letöltése (PDF)

Forrás: http://portal.ksh.hu