palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

II. Független Nemzeti Filmfesztivál

fnfkIdén immáron második alkalommal kerül megrendezésre a Független Nemzeti Filmfesztivál (FNF). Várunk minden magyar nemzeti, történelmi, a nemzeti múlt és jelennel kapcsolatos témát feldolgozó filmalkotást, műfaji kötöttségek nélkül, bármekkora terjedelemben. A Fesztivál célja, hogy lehetőséget biztosítson a filmkészítőknek, hogy eljussanak a közönséghez és a szakmához, egyúttal fórumot teremt arra is, hogy visszajelzést kapjanak munkáikról az alkotók.

Jelentkezhetsz egy pár perces videoklippel, éppen úgy, mint egy órás dokumentumfilmmel, esetleg egy interjúval, portréval, játékfilmmel, rövidfilmmel, vizsgafilmmel! Várjuk az egészen merész, új téma megközelítéseket, megvalósításokat is. Ne habozz, mutasd meg magad!

A Független Nemzeti Filmfesztivál a VIII. kerületi Kesztyűgyári-napok keretén belül kerül megrendezésre.
Időpont: 2014.08.30.
Helyszín: Kesztyűgyár Közösségi Ház (Budapest, VIII. kerület Mátyás tér 15.), Tükörterem
Szervező: Független Nemzeti Filmalkotók Közössége (FNFK),
Kesztyűgyár Közösségi Ház

Nevezési feltételek:
Egy pályázó legfeljebb két filmmel nevezhet, műfaji kötöttségek nélkül.
A filmeket postai úton, az általános asztali DVD lejátszók által kompatibilis formátumú DVD
lemezre írva szíveskedjen eljuttatni az alábbi címre:
1082. Budapest, Harminckettesek Tere 6/B.III.emelet/I., Nagy Sándor István (ezt megelőzően a nevezési szándékot az fnfkmail@gmail.com címen jelezzék)
Postára adási határidő: 2014.08.25.
Nevezési díj: 2500Ft/film

Díjazás: I-II-III- helyezés, valamint további értékes különdíjak. A díjazottak a fesztivál Díszoklevelét, valamint rendkívül értékes, több tízezer forintos, ajándékcsomagot vehetnek át. Minden versenybe jutott film alkotója jogosult a film vonatkozásában feltüntetni:
„Az I. Független Nemzeti Filmfesztivál hivatalos versenyfilmje”.
Az értékeléseket a korábbi filmfesztiválhoz hasonlóan neves szakmai zsűri végzi a helyszínen.

A pályázatra beküldött filmeket elő zsűri tekinti meg, ezt követően kerül sor a hivatalos versenyprogram összeállítására. A versenybe jutott pályázókat a végleges programról és a vetítési időpontokról 2014.08.28-ig értesítjük. A versenybe nem jutó pályázók filmjei külön információs blokkban kerülnek levetítésre.

További információ (hétköznap: 10:00-19:00)
Fesztiválszervező:
Hunyadi Áron
0620-561-11-28