palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

III. Országos lovas rajz – és fotópályázat 2011

lovas udavrház pályázatLovas Udvarház, Szedres és a Garay János Általános Iskola, Szekszárd pályázatot hirdet óvodák, általános- és középiskolák számára

A pályázat témája: lovakkal, a lovak gondozásával, lovaglással kapcsolatos élmények megörökítése, illusztráció készítése olyan irodalmi alkotáshoz, melynek egyik szereplője ló.

Pályázati feltételek: a rajzpályázatra A/3 vagy A/4 méretű , bármely technikával készített rajz és festmény, (de lehet batikolás, montázs, vegyes technika is) küldhető. Egy alkotó maximum 2 alkotással pályázhat.

Kérjük a pályázókat, hogy ne meglévő alkotások másolatait küldjék be, mert ezeket nem tudjuk értékelni.

A fotópályázatra maximum 5 db papíralapú (min.: 18x24mm-es) vagy digitális(CD-lemezre kiírt, JPEG formátumú) pályázati anyagokat várunk.

Fontos! a rajzok és a fotók hátulján vagy a CD-lemez borítóján jól olvashatóan tüntessék fel az alkotás címét, a pályázó nevét, pontos postai címét, telefonszámát(vagy a szülőét, pedagógusét), osztályát, születési évét, az intézmény nevét, címét, a felkészítő pedagógus nevét /a fotóknál kérjük, hogy a tanár vagy a szülő aláírásával hitelesítse annak önálló elkészítését,  eredetiségét!/
A meghirdető a beküldött pályamunkák kiállítási, felhasználási, publikálási, másolási/ sokszorosítási jogát fenntartja, a beérkezett műveket nem küldi vissza.
Amennyiben egy pályázó a pályaművét vissza szeretné kapni, azt csak személyesen, a pályázatot követő kiállítás lezárulta után teheti meg, előzetesen egyeztetett időpontban.

Díjazás:

  • az alkotások kategóriánként kerülnek értékelésre, díjazásra
  • az alkotások zsűrizésénél a legfontosabb szempontok az eredetiség és a kivitelezés technikai színvonala
  • a fődíjakon kívül a zsűri döntése alapján különdíjak is gazdára lelnek
  • díjat kapnak a legeredményesebben szereplő óvodák, iskolák is

A pályázat támogatói: Szekszárd Város Önkormányzata; Elektrolit Kft, Szekszárd

Beküldési határidő: 2011. április 10.

Cím: Garay János Általános Iskola
7100. Szekszárd, Zrínyi u.78.

A pályázatra beküldött legjobb rajzokat és fotókat feltesszük a www.lovasudvarhaz.hu internetes honlapra is.

A pályázaton résztvevőket szeretettel várjuk a kiállítás megnyitására a szedresi Lovas  Udvarházba, ahol körülbelül 300 munka kerül bemutatásra.

Időpont: 2011. május 08. 11 óra

A kiállítás augusztus végéig lesz megtekinthető.

További információ a 06 30/600 1689-es telefonszámon.

Forrás: http://www.lovasudvarhaz.hu/