palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Immigropoly Nyári Egyetem

Készülj fel életed egyik legnagyobb kalandjára! 2013 nyarán indul az Immigropoly Nyári Egyetem! Alakítsatok 3 fős csapatokat és jelentkezzetek egy kalandos vetélkedőre, melynek során különböző izgalmas, kreativitást igénylő feladatokat kell megoldanotok Budapest utcáin.


A résztvevő csapatok a nevezéskor feltöltött, kitöltött feladatlap alapján kerülnek kiválasztásra, melynek során a legjobb 8 csapat utazhat el a budapesti rendezvényre. Az egyhetes nyári egyetem alatt szakértők által tartott plenáris előadások és munkacsoportokban történő foglalkozás mellett terepmunkára is sor kerül, ugyanis a szakmai programokkal párhuzamosan egy interaktív migrációs vetélkedő is zajlik, melyben a résztvevő csapatoknak kell különböző (migrációval kapcsolatos) feladatokat megoldaniuk Budapest utcáin és bevándorlói közösségek népszerű találkahelyein.

A nyári egyetem az Európai Integrációs Alap és a Belügyminisztérium támogatásával valósul meg, mely az Európai Unióban élő harmadik országbeli állampolgárokat, az Európai Unió bevándorlási politikáját és a migrációt járja körül. A program célja, hogy a felsőoktatásban tanuló diákok tájékozottabbá váljanak a 21. századi migrációs trendekkel kapcsolatban, és új ismereteket szerezzenek a témában.

A nyári egyetemre BA, MA és PhD képzésben részt vevő hallgatók jelentkezését egyaránt várjuk.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ (A KITÖLTÖTT FELADATLAPOK FELTÖLTÉSI HATÁRIDEJE): 2013. MÁJUS  17.

A jelentkezési határidőt követő 10 munkanapon belül a szervezők minden regisztrált csapatot e-mailben értesítenek az eredményről, valamint a továbbjutó csapatoknak elküldik a nyári egyetemmel kapcsolatos további tudnivalókat.

Letölthető dokumentumok

versenyfelhívás
feladatlap 

Bővebben: http://nyariegyetem.immigropoly.hu/hu/menu/nyari-egyetem.html