palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Informatika a köz szolgálatában 2013 pályázat számítógépekre

A pályázat céljalehetőséget teremteni a közt szolgáló szervezetek és az általuk fenntartott intézmények számára, számítógépparkjuk bővítésére komplett számítógépes szolgáltatási csomagok segítségével, illetve segíteni a meglévő, elavult gépek korszerűbbre váltását.

Továbbá a WIFI (vezeték nélküli hálózat) csomag választásával lehetővé tehetik a HOTSPOT-ként való működést, mely Internet-hozzáférési lehetőséget teremt a mobil eszközökkel – notebook, netbook, PDA, arra alkalmas mobiltelefon – rendelkezők számára. (A WIFI csomagot valamely számítógépes szolgáltatási csomag mellé lehet választani és internetmegosztásra csak meglévő Internet-kapcsolat esetén alkalmas.)

Pályázati keret: Az itt közölt tartalommal és árszínvonalon mindössze 600 db számítógépet magába foglaló számítógépes szolgáltatáscsomag áll rendelkezésre, melyből az alábbi feltételekkel lehet pályázni.

A pályázók köre: Bármely, a köz szolgálatában álló, elsősorban nem profitorientált szervezet/intézmény pályázhat. A teljesség igénye nélkül:

  1. Civil és/vagy jótékonysági vagy egyházi szervezetek (alapítvány, egyesület, köztestület, közhasznú kft, stb.), az 1. pontban írt szervezetek által fenntartott intézmények (a fenti szervezetek által fenntartott bármely intézmény)
  2. Oktatási intézmények, vagy az azt fenntartó, támogató szervezet tekintet nélkül működési formájára
  3.  Egészségügyi intézmények (kórház, háziorvosi rendelő, szakorvosi rendelő, stb.
  4. Települési, megyei önkormányzatok, kistérségi társulások, illetve az általuk fenntartott intézmények

Pályázatot települési önkormányzattól kizárólag abban az eseten áll módunkban elfogadni, amennyiben a pályázatot a (kör)jegyző aláírásával és a hivatalos bélyegzőjével ellátva küldik meg. Költségvetési szervek és egyéb más, a közbeszerzési törvény hatálya alá tartozó szervezet részéről a pályázat benyújtása egyben azt is jelenti, hogy a szervezet kifejezetten úgy nyilatkozik, miszerint a pályázatban szereplő eszközbeszerzés és minden hozzá kapcsolódó szolgáltatás tekintetében nem köteles a kötelező közbeszerzés lefolytatására.

A megpályázható csomagok általános informatikai tartalma:

Márkás asztali számítógépek kétmagos processzorral,jogtiszta szoftverekkelA pályázaton márkás, használt, felújított számítógépekből álló 4 illetve 8 gépes csomagokra, valamint egygépes szolgáltatáscsomagra (tehát egyetlen gépet tartalmazó csomagra is) lehet jelentkezni. Lehetőség van több csomag egyidejű megpályázására is.

A felújítási szolgáltatás magában foglalja a gépek átvizsgálását, egységesítését, külső-belső takarítását, a fődarabok tesztelését is. Minden csomag alkalmas az Internet-használaton túl a hagyományos irodai, oktatási és egyéb általános számítógépes feladatok elvégzésére (például szövegszerkesztés, táblázatkezelés).

Valamennyi csomagunkhoz hasonló szoftvercsomag tartozik: az operációs rendszer jogtiszta Microsoft Windows 7 Home Premium operációs rendszer (előtelepítve, beállítva, de igényelhető 32 vagy 64 bites Windows7 Professional rendszerrel is) Egy Microsoft Windows 7 operációs rendszer-szoftver értéke önmagában is 27-40.000. Ft körüli. Továbbá a Libre Office magyar nyelvű, Microsoft Office kompatibilis irodai programcsomag is telepítésre kerül, mely a szövegszerkesztő és táblázatkezelő funkción túl rendelkezik egyebek közt bemutató készítő funkciókkal is (opcionálisan igényelhető Microsoft Office 2007 Basic irodai csomaggal is).

Benyújtási határidő: A pályázatok beadása 2013. április 9-ig folyamatos. A pályázat két (’A’ és ’B’) szakaszra osztott. Az ’A’ szakaszban a 2013. március 19. kedd 18:00 óráig az elektronikus rendszerbe hiánytalanul bekerült pályázatok vesznek részt. A második, ’B’ szakasz bírálatán a 2013. március 19. 18 óra és április 9-én (kedd) 24 óra között az elektronikus pályázati rendszerbe hiánytalanul feltöltött pályázatok vehetnek részt, továbbá az ’A’ szakasz alatt benyújtott, de ott eredménytelenül szerepelt pályázatok ismételten részt vesznek a ’B’ szakasz bírálatán is.

A pályázat benyújtásának végső határideje 2013. április 9.

Beküldési cím: Országos Informatikai Programiroda, 2800 Tatabánya Szikla u. 37.

További információ az Országos Informatikai Programiroda információs vonalán kérhető: 06-70 / 310 29 81

 Web: Informatika a köz szolgálatában 2013 pályázat számítógépekre