palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Invitel Innomax díj 2011

Az Invitel azért hozta létre az InnoMax Díjat, hogy támogassa a kis- és középvállalatok innovációs törekvéseit és felhívja a figyelmet e cégek fejlesztéseire és erőfeszítéseire. A tavalyi év után idén, már harmadik alkalommal indul el a pályázat. A pályázat célja, hogy bemutassa, nem csak az Invitelre jellemző ez a tökéletességre törekvő hozzáállás, hanem számos vállalkozás sikerét is ez a maximalizmus biztosítja.

Várjuk a KKV szektor innovatív cégeit, hogy mutassák meg ötleteiket, fejlesztéseiket – irányítsuk együtt a reflektorfényt e vállalatok tőkéjére: az előremutató gondolkodásra.

A pályázat célja: Szeretnénk megmutatni, hogy milyen innováció zajlik Magyarországon. Ezért versenyre hívjuk a kis- és középvállalkozásokat, hogy az Invitel InnoMax Díj az innováció hazai seregszemléjévé, fórumává váljon.

Szeretnénk megmutatni, hogy a technikai fejlesztések, az infokommunikáció legjobb szolgáltatásai és alkalmazásai hogyan támogatják az előremutató gondolkodást, hogyan járulnak hozzá ahhoz, hogy a vállalkozások munkatársai ötleteik megvalósítására, érdemi munkájukra koncentrálhassanak.

A pályázat értékelése: 2012 márciusában eredményt hirdet az Invitel InnoMax zsűrije.

Az Invitel INNOMAX díj pályázati feltételrendszere

Az Invitel Távközlési Zrt. (2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10.) idén immár harmadik alkalommal hirdeti meg az InnoMax pályázatot.

Az Invitel fontosnak tartja a korszerű üzleti infokommunikáció elterjedését és a pályázaton keresztül is támogatni kívánja a kis- és középvállalkozások ez irányú innovációs törekvéseit, motiválni a technológiai fejlesztéseiket. Az Invitel az „Invitel InnoMax Díj” megalapításával és odaítélésével is szeretné kifejezni elkötelezettségét az üzleti maximalizmus iránt.

Az Invitel InnoMax Díjat (a továbbiakban: Díj) a szakmai zsűri azoknak a kis- és középvállalkozásoknak ítéli oda, amelyek a 2010. január 1. – 2012. február 21. között az Invitel üzleti infokommunikációs megoldásaira támaszkodva, azokat innovatív módon felhasználva értek el üzleti sikereket.

Részvételi feltételek

A Díj odaítélése nyílt pályázat keretében zajlik. A Díjra pályázhatnak mindazon kis- és középvállalatok, amelyek megfelelnek az alábbi feltételeknek:

 • a Pályázó a pályázat benyújtásakor az Invitel előfizetője,
 • a cég létszáma 5-250 fő között van, valamint
 • a Pályázó vállalati telekommunikációja korszerűsítése érdekében IT fejlesztéseket végzett (pl. internet-, telefon- és adatkommunikációs szolgáltatások, alkalmazások bevezetése, használata, fejlesztése stb.);
 • vagy olyan fejlesztést / beruházást végezett, amelyet saját gazdasági társasága életében hasznosnak és sikeresnek ítél meg (pl. ennek eredményeként javult a cég vállalatirányítási rendszere, üzleti versenyképessége, gazdasági, pénzügyi eredménye, a munkatársak közötti információk integráltsága, ügyfelei elégedettsége; hatékonyabbá vált a közös munka a cégen belül vagy az ügyfeleivel);
 •  vagy olyan találmánnyal, új szolgáltatással, ötlettel jelent meg piacon, amivel jelentős versenyelőnyre tett szert.

Pályázati kategóriák

A pályázatokat az alábbi kategóriákban várjuk:

 • I. kategória: az összes foglalkoztatott létszámadata 5-19 fő közötti
 • II. kategória: az összes foglalkoztatott létszámadata 20-69 fő közötti
 • III. kategória: az összes foglalkoztatott létszámadata 70-250 fő közötti

 

A pályázat benyújtása

 • A Pályázó a www.invitel.hu/innomax címen elérhető rövid űrlap hiánytalan kitöltésével pályázhat. A Pályázó egyidejűleg több pályázatot is benyújthat, amennyiben a Pályázó gazdasági társaságnál 2010. január 1 – 2012. február 21. között több olyan fejlesztés is megvalósult, amelyeket érdemesnek tart a megmérettetésre.
 • A pályázat benyújtásának határideje: 2012. február 21.

A jelentkezés alapfeltételei

 • A jelentkező mutassa be a részvételi feltételek szerinti innovativitását és az így elért eredményeit. A pályázatban kérjük megjeleníteni, hogy az Invitel szolgáltatásai milyen szerepet játszottak a sikerben.
 • A Pályázó a pályázat benyújtásával egyidejűleg hozzájárul ahhoz, hogy az Invitel a Pályázó gazdasági társaság olyan jellegű működéséről, amely összefügg a pályázatban bemutatott eredményeiről riportfilmet, interjút vagy fényképsorozatot készítsen, és azt a Díjjal, illetve szolgáltatásaival kapcsolatos kommunikációjában felhasználja.
 • Az InnoMax pályázaton indulhatnak azok a cégek is, akik az elmúlt évben is pályáztak az InnoMax Díjra, akár a régebbi, nem nyertes pályázat újbóli beadásával is.

A díj odaítélésének folyamata

 1. A szakmai zsűri a részvételi feltételeknek mindenben megfelelő pályázatok közül kiválasztja azokat, amelyeket a benyújtott pályázat alapján érdemesnek tart a Díj elnyerésére. Adott esetben ezen pályázók képviselőit egy személyes beszélgetésre is meghívja.
 2. A szakmai zsűri dönt a három kategória nyerteséről, melyet a 2012 márciusában sorra kerülő díjátadó gálán hirdeti ki. A gálára előzetesen minden pályázó meghívást kap.
 3. A pályázattal kapcsolatos eseményeket folyamatosan nyomon követhetik a www.invitel.hu/innomax honlapon.

A szakmai zsűri tagjai

A zsűri elnöke: Zsembery György, az Invitel vezérigazgató-helyettese

A zsűri tagjai:

 • Krisán László, a KA-VOSZ Zrt. vezérigazgatója
 • Sugár Mihály, a BellResearch vezető tanácsadója
 • Dely Tamás, a HVG Kiadó Zrt. tartalmi – és üzletfejlesztési igazgatója
 • Orosz Györgyi,  a Sanoma Media Budapest Zrt. kommunikációs és networking tanácsadója

A nyertesek díjazása

Mindhárom kategória győztese:

 • megkapja az „Invitel InnoMax Díj” emlékplakettjét;
 • korlátlan ideig jogosult az „Invitel InnoMax Díj” cím viselésére és annak feltüntetésére;
 • megjelenik a Díj ünnepélyes átadásán ahol a sajtó képviselőivel is lehetősége lesz találkozni;
 • neve és rövid bemutatása megjelenik az Invitel üzleti megoldásaival kapcsolatos kiadványaiban, honlapján, sajtócikkeiben, egyéb kommunikációs anyagaiban.

A kategória nyertesei a fentieken túl az alábbi anyagi jellegű nyereményben is részesülnek.

 • Az I. kategória (5-19 fő) nyertesének részére minden meglévő szolgáltatásán túl vásárolt új Invitel-szolgáltatás értékéből jóváírás, összesen 300.000 Ft értékben
 • A II. kategória (20-69 fő) nyertesének részére minden meglévő szolgáltatásán túl vásárolt új Invitel-szolgáltatás értékéből jóváírás, összesen 500.000 Ft értékben
 • A III. kategória (70-250 fő) nyertesének részére minden meglévő szolgáltatásán túl vásárolt új Invitel-szolgáltatás értékéből jóváírás, összesen 1.000.000 Ft értékben

A nyeremény igénybevételének feltételei:

 • Kizárólag a nyertes gazdálkodó szervezet veheti igénybe a nyereményt, az harmadik félre nem ruházható át.
 • A nyereményt a meglévőtől eltérő, új Invitel-szolgáltatás igénybevételére lehet felhasználni, a nyertes gazdálkodó szervezet által már igénybe vett Invitel-szolgáltatás kapcsán nem (pl. a nyeremény nem használható fel az Invitel és a nyertes között hatályban lévő szerződés kompenzációjaként).
 • A nyeremény csak a nyertes és az Invitel között az eredményhirdetést követő 6 hónapon belül megkötött, az új szolgáltatás igénybevételére irányuló szerződések esetében a szolgáltatás átadását követő 1 évig használható fel.

 

Forrás: http://www.invitel.hu/