palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Írj Koreáról!

Koreai kulturális központ pályázatHa szeretnél részt venni a Koreai Kulturális Központ munkájában, esetleg már most blogolsz Koreáról, szívesen írsz cikkeket, látogatsz rendezvényeket, gyakori látogató vagy a Koreai Kulturális Központ rendezvényein, részt veszel a Központ valamelyik kurzusán vagy tanfolyamán, akkor jelentkezz!

A Koreai Kulturális Központ célja, hogy egyre szélesebb spektrumban elérje a koreai kultúra iránt érdeklődő magyar közönséget és lehetőséget biztosítson arra, hogy bárki, aki tehetséget érez magában erre, bekapcsolódhasson a központ online felületein keresztül történő ismeretközlésbe és kommunikációba.

Jelentkezési feltételek: kitűnő fogalmazási készség

Előnyt jelent: fotós, videós, újságíró vagy blogírói tapasztalat, koreai nyelvtudás, koreai tanulmányok, kulturális szervezői tapasztalat

Jelentkezési feltételek:

  1. Légy kreatív!!! ^^
  2. Népszerűsítsd cikkeken és posztokon keresztül a koreai kultúrát közösségi oldalakon esetleg saját blogodon, honlapodon hat hónapon át!
  3. Írj havonta egy cikket egy általad választott témáról Koreával kapcsolatban, és egy rövid beszámolót egy a Koreai Kulturális Központ által szervezett eseményről (saját élmény vagy interjú a közönséggel)!

A kiválóan megírt cikkek és beszámolók 4000 – 5000 forintos pénzjutalom díjazásban részesülnek minden hónapban.

Letölthető jelentkezési lap:

sns-supporter-application-form

A kitöltött jelentkezési lapot és a pályázati cikket 2016. március 1-ig lehet elküldeni a koreaikultura@koreaikultura.hu emailcímre.

További információ:  
Kovács Janka
Tel.: 06 1 550 0250
email: janka@koreaikultura.hu
web: http://www.koreaikultura.hu/