palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Jelentkezz projekttervező képzésre!

Projekttervező képzés

Szeretnél jó pályázatokat írni, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? Jelentkezz a Transzparens Alapítvány projekttervező képzésére! A pályázatírás lehet pofon egyszerű, ha megvan a válasz pár fontos kérdésre.

A négy alkalomból álló képzésen azokkal a legfontosabb kérdésekkel foglalkoznak, amelyeket tisztázni kell ahhoz, hogy jól átgondolt projekttervünk szülessen, melyből aztán már könnyedén készíthető egy írott pályázat.

A képzés nem csak egyszerű előadás, hanem sokkal inkább közös munka, melyen keresztül az Alapítvány a pályázatíráshoz szükséges módszereinek és tudás átadására törekszik.

Egy alkalom rövid előadásokból, példák bemutatásából  és kiscsoportos  közös munkákból áll.

A negyedik nap végére minden kiscsoport elkészíti saját projektjének vázlatát, amelynek logikai felépítése a későbbiekben igazodási pontként segít további projektek tervezésében.

Az Alapítvány abban hisz, hogy – mint annyi minden – a projektek tervezése is sokkal hatékonyabb, jobb csapatban. Ha vannak társaid, akikkel közösen álmodoztok, tervezgettek, jelentkezzetek együtt!

Hol? A képzések helyszíne Budapest belvárosa.

Mikor?
Az időpontok minden esetben péntek koradélutánok és szombat délelőttök, összesen 16 óra.

  • március 18-19 és 25-26
  • április 15-16 és 22-23
  • május 20-21 és 27-28
  • szeptember 16-17 és 23-24
  • október 21-22 és 28-29

A képzés minimum 10 fő jelentkezése esetén indul el.

Projekttervező képzés

 

Mit kell hoznotok? Jegyzetfüzetet, tollat, laptopot, ha van.

A képzés elvégzéséről, amennyiben minden alkalom részt vettél, igazolást állítunk ki.

A képzés díja: 40 ezer forint, melyről számlát tudunk adni.

A képzőtől:
A pályázat verseny. A több ezer értékelt pályázat és több tucatnyi bíráló bizottsági ülés megtanított arra, hogy mik a legfontosabb kérdések, melyekre választ vár az, aki dönt a pályázatunkról. Több száz támogatott és általam leszerződött, végig kísért projekt pedig arra, hogy mik azok a buktatók, amelyek veszélyeztetik egy-egy papíron még elég jónak tűnő projekt sikeres megvalósítását. Ezeket a tudásokat is megosztom példákon keresztül a képzés során.”

A képzés vezetője lassan húsz éve dolgozik a civil szektorban, mint pályázatok értékelője, bíráló bizottsági tag, elsősorban humán fejlesztési programok felelőse. Három éve vezeti Magyarország egyik legrégebbi, civil szervezeteknek szóló pályázatok kezelésével is foglalkozó alapítványát. Ezen túl, saját – művészeti területen aktív – alapítványával 15 év óta valósít meg főként EU-s támogatásból projekteket.
Az elmúlt 15 évben évente 8-10 képzést tartott több mint 1 000 résztvevő számára.

JELENTKEZÉS ITT!

FELHÍVÁS ITT

Kapcsolat, kérdés:
nun.andras@transzparens.hu
+36 20 801 9073