palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Irodalmi pályázat

A pályázatot vers-, próza és tanulmány kategóriában hirdetjük meg, és várjuk minden 14 -18 év közötti középiskolás diák magyar nyelven írt írásait. A pályázatok maximális terjedelme 15, írógéppel, számítógéppel (14 pontos betűnagysággal), vagy kézzel írt kéziratoldal.

           

A pályázatok beérkezésének határideje: 2012. március 2.

Kérjük, hogy a pályázók postán, egy, jól olvasható példányban küldjék el munkáikat, és a borítékra kívülről írják rá, hogy melyik kategóriában pályáznak (így: „verspályázat”, „prózapályázat” vagy „tanulmány-pályázat”). Tehát, aki két kategóriában is pályázik, két borítékban küldje írásait.

A pályázatokat a következő – új – címünkre várjuk:

Írók Alapítványa, Budapest, Lónyay utca 43. fsz.1. 1097

Fontos: E-mailen beérkező pályamunkákat – az esetleges technikai problémák miatt – nem nyomtatunk ki és nem veszünk figyelembe!

Kérünk mindenkit, hogy tüntesse fel pályázata belső címoldalán  a saját nevét és címét, iskolája nevét és címét, továbbá a saját ill. az iskolája e-mail címét, telefonszámát.

A pályázat nem jeligés.

A legjobb ötven pályázat  szerzője meghívást kap a  2012. április 3-6-ig megrendezésre kerülő sárvári irodalmi táborba, ahol kiértékeljük a pályamunkákat és sor kerül a díjkiosztó ünnepségre is.

A beérkezett írások visszaküldésére, a várható nagyszámú pályázatra való tekintettel, nem vállalkozhatunk. A neves költőkből, írókból álló zsűri által kiválasztott  legjobb 50 pályázónak 2012. március 22-ig meghívót küldünk saját vagy iskolai e-mail címére, esetleg postai úton értesítjük. A táborban csak a meghívottak részvételét tudjuk biztosítani, számukra a rendezvény díjmentes. (Szükség esetén a pályázó útiköltségét is megtérítjük.)

Forrás: http://www.iroszovetseg.hu