palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Iskolaalma fotópályázat

Kedves fiatalok, ugye szeretitek az almát? Ha igen, akkor egyétek rendszeresen és fotózzátok is le, majd töltsétek fel a fotópályázatunkra! Hívjátok ismerőseiteket barátaitokat, hogy szavazzanak a te képedre és nyerd meg az értékes nyeremények egyikét. Ha te képed kapja a legtöbb szavazatot, akkor el is viheted a fődíjat egy  fantasztikus ipod-ot. Sikeres fotózást kívánunk!!!

TÖLTSD fel te is a kedvenc képed!

(A kép mérete ne legyen nagyobb 1MB-nál!)

A JÁTÉKRA csak facebook fiókkal rendelkező olvasóink nevezhetnek.

Ha nincs Facebook fiókod itt tudsz regisztrálni!

KÉPET FELTÖLTENI, VAGY SZAVAZNI ITT TUDSZ!

Nyereményben az első 3 helyezett részesül!

1. hely:  Ipod Shuffle

2. hely: 2 Gb-os mp3 lejátszó

3. hely:  4 Gb -os Pendrive

A nyertesek névsorát itt tesszük közzé a fotópályázat végeztével.

A pályázat 2013. március 20.-ig tart. Az első 3 legtöbb szavazatot kapott kép tulajdonosai értékes nyereményben részesülnek.

Eredményhirdetés: 2013. Március 23.

Pályázati feltételek:

  1. A pályázó kijelenti, hogy rendelkezik a fotókon ábrázolt személyek nyilvános megjelentetéshez való hozzájárulásával. A pályázó tudomásul veszi továbbá, hogy amennyiben személyiségi vagy szerzői jogok vonatkozásában harmadik személynek a képekkel kapcsolatban bármilyen kifogása felmerülne, az ezzel kapcsolatos felelősséget teljes egészében vállalja.
  2. A pályázó hozzájárul, hogy a beküldött pályaműveket a pályázat kiírói ellenszolgáltatás nélkül felhasználhatják a pályázat népszerűsítéséhez.
  3. A pályázónak a szerkesztőség esetleges kérésére az eredeti file-t be kell tudnia mutatnia.
  4. A pályázó tudomásul veszi, hogy amennyiben a szerkesztőség tudomására kerül bármilyen szabálytalanság elkövetése, elfogadja az azonnali kizárás jogát.
  5. Ha egy-egy pályaműre irreális mértékben, ugyanarról az IP címről nagy mennyiségű szavazat érkezik, a szerkesztőség indoklás nélkül kizárhatja az érintett nevezőt a játékból.

A pályázat kiírása: http://czinaalma.hu/iskolaalma-program/iskolaalma-fotopalyazat

Fotópályázat oldala: http://www.facebook.com/czinaalma/app_378784288884458