palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Itech Challenge 2014

ITech Challenge 2014 plakat nagyÉrdekelnek az üzleti és informatikai problémák? Kipróbálnád magad egy igazi szakmai versenyen? Szeretnél gazdagodni értékes tapasztalatokkal és nyereményekkel? Jelentkezz az Itech Challenge-re és próbáld ki magad nagypályán! Az Itech Challenge 2014 tavaszán újra megrendezésre kerül informatikus vagy informatika iránt érdeklődő hallgatók, frissdiplomások, és fiatal szakemberek számára. Jelentkezz akár vegyes csapatokban is, ha érdeklődsz az IT tanácsadás iránt!

A verseny során 3 fős csapatoddal kell megoldanod a támogatóink (IT Services Hungary, Manpower) szakértői által kidolgozott IT esettanulmányi feladatokat, így lehetőséged nyílik arra, hogy komplex üzleti problémákkal szembesülj, szakmai tapasztalatot szerezz, és bepillantást nyerj az IT tanácsadók életének izgalmas világába. Mutasd meg, hogy játszva veszed az akadályokat és nyerj értékes díjakat!

A bajnokság az online selejtezővel kezdődik: a három forduló során saját virtuális irodádban várnak rád a feladatok, sőt virtuális ügyfelekkel is találkozol. Ezt követően kialakul a részvevő csapatok rangsora, ami alapján a legjobb 10 csapat az élő döntő fordulóban mérkőzik meg az értékes díjakért:

Ecosim_DMB_2014

 

Fődíj: Apple iPad mini 16 GB retina kijelzővel az IT Services Hungary felajánlásával, valamint karriertréning 500 000 Ft értékben a Manpowertől

Red Bull különdíj: Formula 1 Magyar Nagydíj időmérő belépők

További díjak: 720 000 Ft értékű tanfolyami kupon, extrém helikopterezés, SZIN fesztiválbérlet, előfizetések

Regisztrálj, ha

  • informatikus hallgató / frissdiplomás vagy
  • már van némi szakmai tapasztalatod a területen
  • a fentiek közül egyik sem igaz rád, de érdeklődsz az informatika iránt, és úgy érzed, megállod a helyed a versenyben!

Három fős csapatban várjuk jelentkezéseteket 2014. március 24.-ig a weboldalon: www.itechchallenge.hu

Értesülj a legfrissebb információkról, csatlakozz facebook csoportunkhoz: www.facebook.com/itech.challenge