palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

IV. Halásztelki Művésztelepen való részvételre

halasztelekFelhívás a IV. Halásztelki Művésztelepen való részvételre! A Halásztelek Összművészeti és Kulturális Egyesület felhívása.

Idén negyedik alkalommal rendezzük meg művésztelepünket. Tehetségeket keresünk! Ha iszonyatosan jónak tartod magad jelentkezz! Ha nagyon akarsz dolgozni, éjjel-nappal számíthatunk rád, jelentkezz! Ha „munkamániás művész” csapatunkba szívesen jönnél, jelentkezz! Ha te tehetséges autodidakta, hivatásos, önjelölt művészember vagy jelentkezz! Mutasd meg magad! Izgalmas, érdekes „arcokat” keresünk, akik szívesen alkotnának 5 napon át velünk. Cél a közös alkotás, a közös gondolkodás, az egymásra hatás.
Várjuk mindazon előadók jelentkezését is (egyéb művészeti ágakból) akik a telep ideje alatt művészetük bemutatásával, fellépésükkel szívesen közreműködnének, és színesítenék a telep életét! (honorárium nélkül)

Jelentkezési határidő: 2015. május 1.
A Művésztelep időpontja: 2015. augusztus 15-20.
Helyszín: 2314 Halásztelek (Bp. -ről 20 km)

halasztelek2

Csak akkor jelentkezz, ha a következőkkel egyetértesz és elfogadod:

Csak saját alkotással pályázz! (Mester által javítottal ne is próbálkozz.) Nem tábort keresel, hanem művésztelepet. (Itt folyamatos munka van, folyamatos akciók.) BIZTOS JÖSSZ. Számíthatunk rád. Minimum 1 -2 db telepen készült alkotást fel kell ajánlani a telep javára.

Fontos: A zsűri fenntartja ezen képek kiválasztásának a jogát. (Több kép elkészülte esetén a zsűri kíván választani.)

Mielőtt elküldöd jelentkezésedet, gondold végig, hogy milyen munkát hagysz nálunk cserébe. Elfogadunk időtálló, kiállítható szobrot, fotót, (Fotót kinyomtatva, kerettel, kiállításra kész állapotban) festményt, installációt. Ha farostlemezre készül a festmény, keretről gondoskodni szükséges. Kérjük jelezzétek ezt a pályázatotokban. A felajánlott alkotások az egyesületünk tulajdonába kerülnek. Elhelyezése: A helyi Halásztelki Művészek Galériában.

Az e-mailben mellékeld a következőket:

  • név, elérhetőségek (cím, telefon, e-mail, weboldal, Facebook – telefonszám nélkül érkezett pályázatok törlésre kerülnek.
  • fénykép a pályázóról – idei!
  • 5 db kép, vagy weboldal. Kis méretben.

Nézd meg a honlapunkat, www.halasztelkimuvesztelep.jimdo.com vagy  facebook (Halásztelki Művészek) oldalunkat.