palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

IV. Kecskeméti Fringe 2010

fringe-kecskemetMűvészeti fesztivál alkotó fiatalok részére! Kedves 14-30 éves Fiatalok! Készüljetek, mert közeledik a negyedik Kecskemét Fringe fesztivál! 2010 tavaszán ismét lehetőségetek lesz megmutatni a világnak, hogy mit tudtok a zene, tánc, színjáték, film, képző- és iparművészet, illetve egyéb, a kreativitásra építő műfajokban.

A Kecskemét Fringe programjai a város különböző élő közösségi tereiben valósulnak meg. Az egyes helyszínek programjait a jelentkezések lezárása után, a Kecskeméti Ifjúsági Otthon szerkeszti, a fellépőkkel egyeztetve.

A fesztivál átfogó célja a következő évben, hogy még inkább nyisson Kecskemét közönsége felé, ezért a jelentkezőket megkérjük, hogy utcai produkciók kitalálásán is gondolkodjanak.

A fesztivál biztosítja:

  • a fellépés helyszínét professzionális alaptechnikával,
  • a fesztivál általános promócióját.

Minden egyéb költség a fellépőket terheli.

Minden szereplő a saját programját a Fesztivál ideje alatt is reklámozhatja, ízelítőt adhat belőle a különböző helyszíneken, ezzel is hozzájárulva egy igazi fesztiválhangulathoz.

A Kecskemét Fringe programjai minden helyszínen díjtalanul látogathatók, így minden fellépő bátran mozgósíthatja a rajongótáborát.

Ne szalaszd el ezt az élményt!

A rendezvény a Kecskeméti Tavaszi Fesztivál ifjúsági művészeti programja.

Tervezett időpontja: 2010. március 25-28.

Regisztráció: ITT

A Fesztivál résztvevői jelentkezésükkel hozzájárulnak, hogy a Kecskeméti Ifjúsági Otthon a Kecskemét Fringe rendezvényeken készült fotókat, videó felvételeket a Fesztivál reklám-propaganda anyagához felhasználhatja.

További információt adnak:
Zum Erika, T.-Papp Ágnes
Kecskeméti Ifjúsági Otthon, Tel.: 76/481-523

web: http://www.kio.hu

Forrás: http://www.kio.hu