palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

IX. Vas-film pályázat

„Vas-film” 9 – Vas megyei Függetlenfilm Fesztivál Táplánszentkereszt 2013. április 13-14. Országos függetlenfilmes találkozó. A fesztiválra bárki nevezhet 2011. óta készült alkotással, a filmekkel kapcsolatban sem tematikai, sem műfaji megkötés nincs, azokat digitális formátumban, dvd minőségben fogadjuk el.  Időtartam max. 60 perc. A fesztiválon előválogatás után kerülnek be a filmek a versenyprogramba. A nevezők a pályázati feltételek elfogadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy a fesztiválra beküldött alkotásuk a VAS-FILM – Vas megyei Függetlenfilm Fesztivál Archívumába kerüljön.

NEVEZÉSI DÍJ: 2.000,-Ft/film

Jelentkezési határidő: 2013. Február 22.

Elérhetőségek:

Jókai Mór Művelődési Ház, Községi – Iskolai Könyvtár és Teleház
9761 Táplánszentkereszt, Fő út 4-6.
Tel.: 94/577-072

Meskó Krisztián
+36/30/659-0275
taplankke@gmail.com

Letölthető dokumentumok

IX. VAS-FILM FELHÍVÁS

IX. VAS-FILM JELENTKEZÉSI LAP

A jelentkezési lap mellékleteként kérjük elküldeni a nevezett filme(ke)t. Egynél több film nevezése esetén minden alkotáshoz külön lapot kell kitölteni. A jelentkezési lap letölthető a www.vasfilm.hu és a www.taplanszentkereszt.hu oldalakról.

A rendezvény rendezője a Jókai Mór Művelődési Ház, Községi-Iskolai Könyvtár és Teleház, valamint a Táplánszentkereszt Kultúrájáért Közhasznú Egyesület.

A „VAS-FILM” fesztivál fenntartja a jogot, hogy propaganda anyagként nem kereskedelmi célokra felhasználja a film(ek) egészét a média különböző területein!

Forrás: http://www.vasfilm.hu/