palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

JatekShop „Fesd a verdát!” rajzpályázat

A JatekShop, Magyarország egyik legnagyobb internetes játék webáruháza, játék kis- és nagykereskedése pályázatot hirdet gyerekek számára.

Pályázat kiírója: JatekShop (White Crystal Kft. 2600 Vác, Zrínyi utca 39. továbbiakban: JatekShop)

Tudod, hogy miről híres Japán? Nem, most nem a sushi-ra és a tévétekre gondolok! Ha azt mondom neked, hogy papír és hajtogatás? Igen, eltaláltad. Az origami!
De van még itt valami, ami a felkelő nap országából származik és ez nem más, mint a csodálatos Datsun 260Z versenyautó, amit Bazsó Gábor, alias Nínó Karotta, Magyarország legismertebb autós műsorvezetője, tesztelője és riportere támasztott fel poraiból.

Gábor egy nagyon egyedi és szemet gyönyörködtető festést talált ki szeretett autójának, amit Hangyásznak keresztelt el. Mi a JátékShopnál most arra vagyunk kíváncsiak, hogy Te milyen egyedi festéssel tudnád felruházni ezt a vérbeli versenygépet, ezért megcsináltuk neked a papírból elkészíthető és kifesthető változatát. Ne fogd vissza magadat, engedd szabadjára a fantáziádat és találj ki nekünk egy látványos mintát, amit aztán felrajzolhatsz az általunk készített papírverda sablonra. Ha végeztél az ötleteléssel és elkészítetted a művedet, akkor csak vágd ki az autót és ragaszd össze, hogy három dimenzióban is megnézhesd a végeredményt.
Ha már itt tartunk, akkor ne felejtkezz meg arról, hogy lefényképezd az általad készített papírverdát és elküld nekünk a fotót, mert a műveiteket zsűrizzük, és a legjobbak közül személyesen Bazsó Gábor fogja kiválasztani azokat, akik értékes nyereményekben részesülnek.

Hogy mit kell tenned?

Ha elmúltál már 7 éves, de még nem vagy 14 évesnél idősebb, akkor figyelj:
Mi sem egyszerűbb, csak töltsd le az általunk készített papírverda sablont az oldalunkról, kérd meg aput vagy anyut, hogy nyomtassák ki neked otthon vagy az irodában és színezd ki a neked tetsző módon. Használhatsz festéket, zsírkrétát, színes ceruzákat, matricákat, vagy bármit, amivel szerinted egy ütős versenyfestést tudsz készíteni. A lényeg, hogy kézzel dolgozz és légy nagyon egyedi és kreatív! Ha készen vagy a műveddel, csak vágd körbe az autó sablonját és ragaszd össze, hogy le tudd nekünk fényképezni.

Ha még nem múltál el 6 éves, de te sem akarsz kimaradni az munkából, akkor számodra is van egy remek feladatunk: A Gábor által épített Datsunt megtalálod az oldalunkon sima, kiszínezős változatban is, hogy Te is kedvedre alkothass. Ezeket a műveket is hasonlóképpen elbíráljuk és te is értékes nyereményeket nyerhetsz.

Pályázatok leadásának határideje: 2013. május 15. szerda 24.00 óra

Korcsoportok:
A „Fesd a verdát” pályázaton három korcsoportban indulhatsz:
7-10 éves korig, illetve 11-14 éves korig töltsd le az általunk készített papírverdát, nyomtasd ki, színezd ki és miután összeraktad, küldj vissza nekünk e-mailben vagy levélben egy fotót az általad készített autóról mellékelve a kitöltött jelentkezési lapot.

Ha még nem múltál el 6 éves, akkor kérd meg anyut, vagy aput, hogy töltsék le és nyomtassák ki neked a színezőt és ha készen vagy, küldjétek el nekünk e-mailben vagy levélben, mellékelve a jelentkezési lapot.

Nyeremények:

7-10 éves korosztályban:

  • 1. helyezett – 40.000.- Ft értékű JatekShop vásárlási utalvány, oklevél +  1 Bazsó Gábor által dedikált plakát
  • 2. helyezett – 25.000.- Ft értékű JatekShop vásárlási utalvány, oklevél +  1 Bazsó Gábor által dedikált plakát
  • 3. helyezett – 15.000.- Ft értékű JatekShop vásárlási utalvány, oklevél +  1 Bazsó Gábor által dedikált plakát

11-14 éves korosztályban:

  • 1. helyezett – 40.000.- Ft értékű JatekShop vásárlási utalvány, oklevél +  1 Bazsó Gábor által dedikált plakát
  • 2. helyezett – 25.000.- Ft értékű JatekShop vásárlási utalvány, oklevél +  1 Bazsó Gábor által dedikált plakát
  • 3. helyezett – 15.000.- Ft értékű JatekShop vásárlási utalvány, oklevél +  1 Bazsó Gábor által dedikált plakát

Különdíj: Carrera GO Verdák 2 versenypálya

7 éves kor alatti korosztályban:

  • 1. helyezett – 20.000.- Ft értékű JatekShop vásárlási utalvány
  • 2. helyezett – 15.000.- Ft értékű JatekShop vásárlási utalvány
  • 3. helyezett – 10.000.- Ft értékű JatekShop vásárlási utalvány

A teljes pályázati anyagot megtalálod itt: www.jatekshop.eu