palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Jeladás novellapályázat

A Queer Kiadó novellapályázatot hirdet fogyatékossággal élés témában, a „Jeladás” c. összművészeti programsorozat keretében. A szövegek érinthetik a mozgás-, látás-, hallássérültek, az értelmi és beszédfogyatékossággal, az autizmussal élők és a halmozottan fogyatékosok mindennapjait. Célja az, hogy akadályoztatott társaink élethelyzeteit az irodalmi diskurzus terébe emelje, ezzel is artikulálja a fogyatékosságok különbözőségeit, ugyanakkor bemutassa a másságok mélyén rejlő azonosságot.

 

BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: 2013. MÁRCIUS 29.

Egy alkotó maximum három novellával pályázhat.

A beküldött prózamunkák terjedelme max 15.000 leütés. A műveket Word formátumban várjuk az info@queerkiado.hu elektronikus levélcímre.

A pályaművek előtt minden esetben szerepeljen a szerző neve (esetlegesen írói álneve) és e-mail címe.

A beérkezett munkákra visszaigazoló e-mailt küldünk.

Díjazás: A kiválasztott novellák helyet kapnak egy prózaantológiában. A novellapályázat nyertese számára saját kötet megjelentetésének lehetőségét nyújtjuk. Az első három helyezett szövegei kiemelt helyet kapnak a „Jeladás” c. összművészeti programsorozatban, valamint online megjelenést és 5000 Ft értékű könyvcsomagot biztosítunk. Minden szerző tiszteletpéldányt kap.

A beküldött pályázatok csak kitöltött adatlappal és a felhasználási szerződés aláírásával együtt érvényesek, melyeket az eredményhirdetés után küldünk ki a választott szerzőknek.

Teljes diszkréció: A pályázat kiírói a birtokukba jutott személyes adatokat, információkat egyértelmű felhatalmazás nélkül, harmadik félnek nem továbbítják, kizárólag a pályázattal kapcsolatos kommunikációra használják fel.

További információ a kiadórólwww.queerkiado.hu

Noivalto-Fesztival_2023