palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

SRLY Falitapéta Pályázat

Olyan alkotás tervezésére hívunk benneteket, amely a Sirály központi falát betöltő, óriás falitapétaként kerül kiállításra. A Sirály napjainkban olyan klubként éled újjá, melyet annak közössége üzemeltet, épít és alakít. A részvételen alapuló szerveződésben lehetőséget kap mindenki ötletei megvalósítására.

A tavaszi Negyed6Negyed7 Fesztiválon- melynek fókuszában a téli fesztivált követően most is a Klauzál tér áll – avatjuk fel azt a falfelületet, amely olyan közösségi programoknak szolgál majd hátteréül, melyek

  • lokális problémákra adnak innovatív közösségi válaszokat a városi szövetben,
  • támogatják a vallások és kultúrák köztötti párbeszédet,miközben újragondolják, rekonstruálják a tradíciókat.

A pályázatra ezen hívószavak mentén megfogalmazott vizuális reflexiókat várunk.

A falitapéta a Negyed6Negyed7 Fesztivál alatt (2013. március 25.-április 3.) és azt követő két hónapban a SRLY Klubban (Budapest 7. kerület, Király utca 50.) kerül kiállításra.

A kiállításra kerülő alkotást zsűri választja ki.
A zsűri tagjai: a falfelületet a korábbiakban ‘gondozó’ alkotók, Katarina Sevic és László Gergely képzőművészek, Gottfried Juli és Szalipszki Judit kurátorok bírálják el.

A nyertes pályázat alkotója lehetőséget kap munkájának önálló bemutatására, a kiválasztott alkotással, és az arról szóló rövid leírással szerepel a 2013 tavaszán megrendezésre kerülő Negyed6Negyed7 Fesztivál programfüzetében, illetve más kommunikációs felületein, térítésmentesen látogathatja a Fesztivál programjait, a fesztivál ideje alatt napi 2000 Ft-os összegig térítésmentesen fogyaszthat a SRLY Klubban.

További információ:

Meghosszabbított pályázati határidő: MÁRCIUS 4. éjfél

Leadandó anyagok:

  1. Formai követelmény: 300 dpi, 1:30 arányban kicsinyítve, 38.5 x 32 cm méretben, CMYK /vagy/ Grayscale, PDF-formátumban
  2. nézőkép az alkotásról JPG-formátumban: 72 dpi, max. 2000×1500 pixel méreteben
  3. maximum egy oldalnyi leírás az alkotásról.

A szervezők azt kérik a pályázóktól, hogy a leadandó dokumentációt a következő módon nevezzék el: 

név_pályázat címe_N6N7 (ékezetek nélkül).

Leadás módja: emailen, falitapeta.n6n7@gmail.com címre.

A 6×4 méteres falitapéta óriásplakántként kerül installálásra.
A Falitapéta pályázati kiírásban szereplő falfelület személyesen is megtekinthető (SRLY Klub, Budapest 7. kerület, Király utca 50.).

Szervező: Marom Klub Egyesület