palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Jelenítsd meg a zenét- Lumix Award fotópályázat

lumixA zene a hangok költészete. A zene nem csak egy hangszer hangja, a zene a mindennapos élet hangja: a hűtő zümmögése, a teáskanna fütyülése vagy a szél hangja, ahogy átsuhan az udvaron teregetett ruhák közt. Valakinek zene, ahogy felbőg a Formula 1-es kocsi motorja. Önnek miben jelenik meg a zene? Már nagyon kíváncsian várjuk, hogy megossza velünk a benyomását.

Hogy vehet részt
A digitális fényképein jelenítsen meg zenei motívumokat! A kép mérete minimum 800×600 pixel és maximum 1600×1200 pixel (JPEG). A maximum fájl méret egy képre 2MB. Kérem vegye figyelembe, hogy havonta csak egy fotót tölthet fel. A LUMIX Díj 2009 novemberében indul és 2010 áprilisában fejeződik be.

A történet

A Lumix Díjat évente hírdetjük meg, hogy a digitális fotógráfia kíválóságait ünnepeljük. A díjat 2002-ben alapítottuk, hogy összegyűjtsük az egyedi kreativitással párosult digitális fotográfiákat, amiknek nem szab többé határt a 35mm filmes hagyományos fényképezőgépek. Minden évben más kreatív témát ragad meg a verseny.
Scrol

Nyeremények:

A Lumix Díj nyereményei a következők:

Fődíj: Lumix DMC-GF1* digitális fényképezőgép

További díj: Lumix DMC-FZ38* digitális fényképezőgép

Havi díj: Lumix DMC-ZX1* digitális fényképezőgép

A Lumix Díj eredményeit 2010. január 12-én fogjuk közzétenni a Lumix Díj honlapján.

Zsűri
Összegyűjtöttünk egy olyan professzionális csapatot, akik a divat, a fotográfia és a kreatív design területén szereztek komoly elismeréseket. A LUMIX Díj zsűrijének tagjai nagy tapasztalattal és minden részletre figyelő szemekkel fogják elbírálni a beérkező pályázatokat. Büszkék és hálásak vagyunk, hogy idén a kreatív médiában ilyen nagyra becsült nevekkel dolgozhatunk együtt!

Részvétel:
A fotópályázaton 18 éven felüli magánszemélyek vehetnek részt. Kiskorúaknak, valamint jogi értelemben korlátozott cselekvőképességűeknek szükséges a jogi képviselőjük beleegyezése.

A pályázatban való részvételhez a pályázóknak fel kell tölteniük digitális fotóikat („pályázati anyag”) a Lumix Díj honlapjára: www.panasonic.eu/lumixaward


Részvételi idő:

Lumix Havi Díj:
2009. novemberi versenyen az október 26. és november 30. között feltöltött képek vehetnek részt és pályázhatnak a novemberi díjra.

2009. decemberi versenyen a december 1. és december 31. között feltöltött képek vehetnek részt és pályázhatnak a decemberi díjra.

2010. januári versenyen a január 1. és január 31. között feltöltött képek vehetnek részt és pályázhatnak a januári díjra.

2010. februári versenyen a február 1. és február 28. között feltöltött képek vehetnek részt és pályázhatnak a februári díjra.

2010. márciusi versenyen a március 1. és március 31. között feltöltött képek vehetnek részt és pályázhatnak a márciusi díjra.

2010. áprilisi versenyen az április 1. és április 31. között feltöltött képek vehetnek részt és pályázhatnak az áprilisi díjra

A versenyre folyamatosan lehet jelentkezni 6 hónapon keresztül 2009. október 26. és 2010. április 30. között. A havi díjakra pályázok automatikusan a Lumix Díijon is részt vesz.

További információ: http://www.lumixaward.com/

Forrás: http://www.lumixaward.com/