palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

TIT Év Fotója és TIT Év Fotósa fotópályázat

titpannon_palyazat A TIT Pannon Egyesülete és a Győri Fotóklub Egyesület „TIT-ÉV Fotója – Év Fotósa” címmel nemzetközi fotópályázatot hirdet.
A pályázat és kiállítás lehetőséget kínál minden fotózást szerető embernek, hogy évente bemutathassa legjobb alkotásaikat, s közülük kerüljön kiválasztásra az „TIT ÉV – Fotósa” és a „TIT ÉV – Fotója”.

Részvételi feltételek:
A pályázat nyitott, azon foglalkozástól, életkortól és lakóhelytől függetlenül bárki részt vehet. Egy szerző legfeljebb 4 színes vagy fekete – fehér kötetlen témájú papírképet küldhet be. Az alkotások mérete 30x 40 cm. Az ennél kisebb méretű fotókat 30×40 cm-es 2 mm-nél nem vastagabb kartonra kell felragasztani. (A méret be nem tartása kizárja az alkotást a pályázatból.) Képsorozat nem küldhető be. Minden kép hátoldalán szerepelni kell a szerző nevének, postacímének és alkotása címének.

A kiíró a pályázattal kapcsolatos publikációban a beküldött pályamunkákat térítésmentesen felhasználhatja. Ez ellen a szerző a nevezési lapon tiltakozhat.

Minden pályázó megkapja a kiállítás katalógusát. A pályázaton csak a nevezési díjat befizető pályázó vehet részt.

Nevezési díj:
Pályázónként: 2500 Ft /fő vagy12 €/fő

A beküldött fotókat a kiíró az értékelést illetve a kiállított alkotásokat a vándorkiállítást követően visszaküldi.

A nevezési díjat csekken kell befizetni, mely a „Nevezési lap”-pal együtt igényelhető a kiírónál.További információ magyar német vagy angol nyelven igényelhető. (+36/96- 525-060, fax: +36/96-525-062, gyor@titpannon.t-online.hu ) A fotókat nyomtatványként, ajánlott küldeményként kérik postázni. Csomagot a kiírók nem vesznek át.

Beküldési cím:
TIT Pannon Egyesülete (H-9023 Győr, Szent István u. 5.)

Postai úton történő beküldés esetén:  TIT Pannon Egyesülete (Győr, Pf.: 83, 9002 Hungary)

Pályázati naptár:

Beérkezési határidő: 2009. november 25.
Zsűrizés: 2009. december 10.
Értesítés: 2009. december 20-ig.

A zsűri tagjai:
Szabó László AFIAP, Magyar Fotóművészek Világszövetsége alelnöke, fotóművész (Szlovákia); Szabó Béla AFIAP, E-MAFOSZ/G, Hon-ÖGPh, EPHAP, Magyar Fotóművészek Szövetségének a tagja, fotóművész, Dániel István E-MAFOSZ/G, ES-MAFOSZ fotóművész és Sarmaság László festőművész (Győr -Magyarország)

A díjátadás és a kiállítás megnyitása ünnepélyes keretek között történik.

A kiállítás helyszíne: Petőfi Sándor Városi Művelődési Központ (Győr, Árpád út 44.)

Győri kiállítás megnyitója: 2010. február 8. 18 óra
Kiállítás látogatható: 2010. március 5-ig

Letölthető dokumentum

Nevezési lap

Forrás:  http://www.titpannon.hu