palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Rúgj labdába!-fotópályázat

rugjlabdaba palyazat

Elindult idei fotópályázatunk, melynek témája a foci. Készíts minél jobb focival kapcsolatos képeket, hogy Te nyerd meg a fődíjat egy Alpha DSLR-A500L tükörreflexes fényképezőgépet vagy a további értékes nyeremények egyikét!

A játékban résztvevő személyek: A játékban mindenki részt vehet, kivéve a Sony Center, Sony Márkabolt hálózat és a Sony Central And Southeast Europe Kft munkatársai.

A Játék időtartama: A játék 2009. november 3-án 15.00 órától, 2009. december 13. 24.00 óráig
tart.

A játék mechanizmusa és a nyerés feltételei
: Regisztrálj, és tölts fel legalább egy, maximum három képet a sonycenter.hu oldalon és a zsűri döntése alapján, megnyerheted a Sony Center, három díja közül az egyiket.
A nyeremények az oldal összes olyan regisztrált felhasználója közül kerül zsűrizésre, akik az akció időtartama alatt regisztrálták magukat, és legalább egy fotót feltöltöttek.

Minden aktivált regisztráló feltöltött képeit 2-5. napon belül moderátor ellenőrzi és hagyja jóvá a fotó tartalmát.

Kizárásra kerülnek azok a fotók, amelyek:

  • nem kapcsolódnak a kiírt fotópályázat témájához,
  • sértik a jó ízlést,
  • szexuális tartalmúak,
  • fotóbérleti oldalakról letöltöttek,
  • a dohányzást vagy alkohol fogyasztást hangsúlyosan ábrázolnak.

Minden feltöltött kép jóváhagyásáig a regisztrált felhasználó inaktívvá válik, mindaddig, amíg a moderátor a képeket engedélyezi. Amennyiben később kerül fel a 3db kép (bármikor feltölthető, cserélhető a 3 db kép), minden új képnél újra inaktívvá válik a felhasználó, elfogadásig.

A Sony Center fenntartja kizárólagos jogát annak eldöntésére, hogy a feltöltött fotót a fenti kritériumok szerint ki kell-e zárni. Ennek indokolására, e körben a játékos tájékoztatására nem köteles.
A fotók feltöltése során a játékos a regisztrációval egyidejüleg elfogadja a játék szabályzatát, és egyben nyilatkozik arról, hogy a fotó kizárólag saját tulajdonát képezi, továbbá a fotón szereplők engedélyének birtokában van. Az oldalon megjelenítésre kizárólag azok a fotó kerülnek, amelyek tekintetében a feltöltő a fenti nyilatkozatokat megtette, illetve nyilatkozott arról, hogy a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. 16. §. (4) bekezdésében foglaltak szerint az elkészült mű után díjazásra igényt nem tart.
Tekintettel arra, hogy a szervezőnek a nyilatkozat valóságtartalmát ellenőrizni nem áll módjában, így amennyiben személyiségi, vagy szerzői jogok vonatkozásában harmadik személynek a képekkel kapcsolatban bármilyen kifogása felmerülne, az ezzel kapcsolatos felelősség teljes egészében a játékost terheli. Amennyiben egy fotó jogtisztasága megkérdőjelezésre kerül bármely más regisztrált játékos által, a fotó 48 órán belül törlésre kerül a rendszerből.

A nyeremények
A fődíj, amely az akció időtartama alatt regisztrált játékosok közül kerül kisorsolásra:

  1. díj: 1 db DSLR-A500L digitális tükörreflexes fényképezőgép
  2. díj: 1 db DSC-WX1 digitális fényképezőgép
  3. díj: 1 db DPF-D72N/BQ digitális fényképkeret

A zsűrizés időpontja: 2009. december 14-16.
A nyerteseket e-mailban a sorsolást követő 3 napon belül értesítjük. Amennyiben a nyertes a kiértesítést követő 7 napon belül nem jelentkezik, úgy egy tartalékjátékos kerül a nyertes helyére. Ebben az esetben minden jog a Sony Centert illeti.

A készlet elemeit a szervező saját belátása szerint állítja össze, a kiválasztott összetételt a játékos tudomásul veszi, azzal szemben kifogással nem élhet.

Amennyiben a főnyeremény nyertese nem töltötte be 18. életévét, abban az esetben a nyeremény átvételére és beváltására kizárólagosan törvényes képviselőjével jogosult. A nyeremények készpénzre és más nyereménytárgyra nem válthatók át és nem ruházhatók át. Előre nem látható események bekövetkeztekor a szervező fenntartja a jogot, hogy alternatív nyereményt ajánljon fel a nyertesnek azonos vagy nagyobb értékben.

A nyeremények átvételének feltételei
A nyertesek az akció befejezését követő 30 napon belül tájékoztatást kapnak a nyereményük átvételének pontos részleteiről a játékos által megadott elérhetőségek valamelyikén. A szervező nem vállal felelősséget a játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott következményekért.

A játékos az adatkezeléssel, annak megszüntetésével kapcsolatos bármilyen kérdéssel a szervezőhöz fordulhat az alábbi címen: foto.palyazat@eu.sony.com Sony Center RA Trade KFT. 2040 Budaörs, Törökbálinti u. 23. 06/23-502-820 telefonszámon

Forrás: http://fotopalyazat.kisdunaelectronic.hu/