palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

MyGreatFilm fotópályázat

mygreatfilm

Fotópályázat a a MyGreatFilmmel kapcsolatban. Cél: minél művészibb, profibb kivitelezésű, látványos fotó készítése és minél nagyobb (ember!)tömeg legyen kreatív beállításokban a képen. Felőlünk összecsődítheted az egész osztályt vagy az egész alsó/felső tagozatot/gimit/kurzust/fősulit/egyetemet/kollégiumot/munkahelyet/utcát.. lakótelepet/falut/települést/egyházközséget/várost.

Általános infó
Két külön kategóriában lehet indulni.

  1. Cél: minél művészibb, profibb kivitelezésű, látványos fotó készítése(photoshop, egyéb rajzprogram is megengedett, ha muszáj)
  2. Cél: minél nagyobb (ember!)tömeg legyen kreatív beállításokban a képen. Felőlünk összecsődítheted az egész osztályt vagy az egész alsó/felső tagozatot/gimit/kurzust/fősulit/egyetemet/kollégiumot/munkahelyet/utcát/lakótelepet/falut/települést/egyházközséget/várost.

Téma – a blogon hever
Nyilván a MyGreatFilmmel kapcsolatban kell fotót készítened. Ehhez minden szükséges adatot és elérhetőséget megtalálsz ezen a blogon. Az ötletgazda(g)ság már a Tiéd!
De hogy jön ehhez a kreatív csoportkép? Adj a kezükbe valamilyen transzparenst. A lényeg, jól látható legyen a tömeg kezében, ruháján, Rád bízzuk, hogy hogyan jól, hogy „www.mygreatfilm.com vagy csak egyszerűen MyGreatFilm.

Kik indulhatnak?
Bárki. Bár, ha a játékban nem is kívánsz részt venni (ami sajnálatos volna, hisz mi vesztenivalód van?), regisztrálnod azért mindenképpen szükséges, meg üzenni Nekünk, hogy tudjuk már lázasan dolgozol.

Mettől meddig?
Mondjuk ettől a pillanattól kezdve, december elsejéig. Mert az olyan jó dátum.
Maximum két darab fotóval indulhatsz.
A pályázók a kockavadasz [ide_a_kukacot] gmail [pont] com -ra küldhetik be anyagaikat, melyeket mi feltöltünk egy poszton belül, és szavazásra bocsátunk.

Cserébe mit adunk?
Versenyközeget.
Ahol az olvasók kommentekben szavazzák meg, milyennek is gondolják az alkotásodat. 5000 Ft-ot legjobb helyezés esetén. No és ha időközben megtaláljuk kedvenc kultúrmecénásunkat, akkor az adomány 30%-át szétosztjuk a pályázók legjobbjai között. Ez lehet soooook pénz is, meg kevés is. Erről olvass bővebben a nyeremények bejegyzésnél.
Feltett szándékunk, hogy a jól sikerült fotókból egy slideshow összeállítást csinálunk, és publikáljuk azokat, természetesen a készítők feltüntetésével és hozzájárulásával, ezért légy kedves csatolni majd hozzájárulásod vagy ellenvetésed ezzel kapcsolatban.

Főbb irányelvek

  1. Ne légy bántó – Ne küldj fenyegető, ízléstelen, rágalmazó, mások személyiségi jogait vagy emberi méltóságát sértő, gyűlöletkeltő, uszító anyagot. Ne is írj ilyen tartalmú megjegyzéseket.
  2. Ne támadd a kisebbségeket – Ne küldj, ne publikálj olyan tartalmakat, amik a kisebbségeket bármilyen formában sérthetik.
  3. Ne plagizálj, ne lopj – Ne küldj olyan anyagokat, amelyeknek a közléséhez nincs jogod, vagy amit más már feltöltött valamikor, valahova.
  4. Ne sértsd mások jogait – Ne küldj, ne publikálj, illetve semmilyen formában ne tegyél hozzáférhetővé olyan tartalmat, amely szerzői jogot, kereskedelmi titkot, szabadalmat, védjegyet vagy bármilyen tulajdonosi jogot, vagy egyéb jogot, jogszabályi előírást sérthet.

A tartalmi irányelvek betartásáért a pályázó szavatosságot vállal, azok megszegéséért, az abból eredő károkért a pályázó maga felel.

Forrás: http://mygreatfilm-kockavadasz.freeblog.hu/