palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Zöld Bolygó 2009 fotópályázat

zoldbolygo palyazat2009-ben ismét megrendezésre kerül a „Zöld Bolygó” fotópályázat a HAMA Kft. az ARTWORK PHOTO Kft., a Nikon Kft., valamint a Topfotó támogatásával. A pályázat megjelenésére, lebonyolítására a www.topfoto.hu weboldal biztosít helyet. A pályázat célja a fotósok művein keresztül felhívni a figyelmet a természet szépségeire és értékeinek megóvására.

Pályázni 2009. november 1-től december 6-ig lehet. Eredményhirdetés 2009. december 15-én. A képeket Karácsony Máté, Lőrik László zsűrizi.

 • I. díj: SIGMA 50mm F1,4 EX DG HSM a HAMA Kft. felajánlásával
 • II. díj: Spyder 3 express monitor kalibráló az ARTWORK PHOTO Kft. felajánlásával
 • III. díj: Nikon ajándékcsomag (fotós táska, lenspen, póló, sapka) a Nikon Kft. felajánlásával


Pályázati feltételek:

 1. A pályázónak érvényes regisztrációval kell rendelkeznie a www.topfoto.hu weboldalon, melynek tartalmazni kell a teljes, pontos nevét*, valós e-mail címét, valamint el kell fogadnia a pályázati feltételeket.
 2. A pályázaton kizárólag olyan fotók vehetnek részt, amelyek a pályázat benyújtásának időpontját megelőzően más fotópályázaton nem értek el eredményt.
 3. Minden pályázó legfeljebb 5db fényképpel nevezhet, mely egyaránt készülhetett digitális vagy analóg géppel. A pályázatra szánt fotókat a www.topfoto.hu/palyazat weboldalon lehet feltölteni. A feltöltendő képek JPG kiterjesztésű, keret nélküli, legalább 1800X1200 pixel felbontású, legfeljebb 12 MB-os file mérettel rendelkezhetnek.
 4. A pályázó kijelenti, hogy rendelkezik a fotókon ábrázolt személyek nyilvános megjelentetéshez való hozzájárulásával. A pályázó tudomásul veszi továbbá, hogy amennyiben személyiségi vagy szerzői jogok vonatkozásában harmadik személynek a képekkel kapcsolatban bármilyen kifogása felmerülne, az ezzel kapcsolatos felelősséget teljes egészében vállalja.
 5. A pályázók hozzájárulnak, hogy a pályaműveket a pályázat kiírói, a HAMA Kft. az ARTWORK PHOTO Kft., a Nikon Kft. valamint a topfoto.hu ellenszolgáltatás nélkül felhasználhassák 2011.12.31-ig sajtóanyagokhoz, saját kiadványokhoz és weboldalukhoz.
 6. A zsűri tagjai, a a HAMA Kft. az ARTWORK PHOTO Kft., a Nikon Kft. alkalmazottai és közvetlen családtagjaik valamint a www.topfoto.hu üzemeltetői és közvetlen családtagjaik nem vehetnek részt a pályázaton.
 7. A pályázónak a zsűri esetleges kérésére az eredeti file-t be kell tudnia mutatnia.
 8. A pályázó tudomásul veszi, hogy amennyiben a szakmai zsűri tudomására kerül bármilyen szabálytalanság elkövetése, elfogadja az azonnali kizárás jogát.

* A már meglévő regisztrációdban nem a pontos neved szerepel? -A regisztrációban szereplő adatok javításához a változtatási kérelmedet topfoto@topfo.hu email címre tudod elküldeni. (Adatmódosítási kérelmet csak a regisztrációban megadott email címről érkezett levelek esetén tudjuk elfogadni biztonsági okok miatt.)

Forrás:  http://www.topfoto.hu/