palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Jogosítvány a jövőhöz – pályázat hátrányos helyzetű fiatalok számára

A MOL Románia és A Közösségért Alapítvány harmadik alkalommal hirdeti meg a Jogosítvány a jövőhöz elnevezésű társadalmi felelősségvállalási programot. A program nehéz anyagi helyzetű fiataloknak téríti meg a hajtási engedély megszerzésének költségeit.


A pályázatok benyújtásának határideje 2018. január 27.

A MOL Románia és A Közösségért Alapítvány harmadik alkalommal hirdette meg a Jogosítvány a jövőhöz elnevezésű társadalmi felelősségvállalási programot, melyben nehéz anyagi körülmények között élő fiatalok pályázhatnak a jogosítvány megszerzésével járó költségek (sofőriskola és járulékos kiadások) megtérítésére.

2018. január 27-ig nyújthatnak be pályázatot olyan hátrányos helyzetű fiatalok, akiknek munkavállalásnál feltétel vagy előny a hajtási engedély, illetve hasznos eszköz a munkaköri teendők ellátásában azoknak, akik már dolgoznak.

A Jogosítvány a jövőhöz programban 17-25 év közötti, hátrányos körülmények között élő fiatalok vehetnek részt, akik gépjárművezetői engedélyt szeretnének szerezni (beleértve a B, C vagy D kategóriájú – traktor, trolibusz és villamos – hajtási engedélyt is).

Letölthető dokumentumok

A programmal és a pályázattal kapcsolatos bővebb tájékoztató a www.pentrucomunitate.ro és a www.molromania.ro honlapokon található.

A pályázatok benyújtásának határideje 2018. január 27.