palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Kaposvár Most fotópályázat

A Most Médiacsoport és a Compur Fotóklub Kaposvár Most címmel fotópályázatot hirdet kaposvári és a városban megforduló, minden fotózást kedvelő állampolgár számára. Olyan fotókat várunk, amelyek szorosan kötődnek a somogyi megyeszékhelyhez és 2012-2013-ban készültek.

A fotókat a következő tematikában várjuk:

 • Életképek
 • Építészet

A pályázó 3-3 fotóval nevezhet mindkét kategóriába. A képeket a kaposvarmost.hu portálon a jobb oldali hír beküldése a szerkesztőségnek gombra kattintva, vagy a kaposvarmost@gmail.com e-mail címen várjuk 2013. november 5-től 2013. december 10-ig, legfeljebb 5 mondatos kísérőszöveggel, címmel. A tárgy mezőbe kérjük feltüntetni: Kaposvár Most fotópályázat. Beküldéskor kérjük a fotós nevét, elérhetőségeit (érvényes e-mail cím és telefonszám) is megadni.

A képek esetén az elvárt fileformátum: jpg. A file-ok mérete legfeljebb 3 MB., a hosszabbik oldala minimum 1200 pixeles legyen. A győztes képek esetében a szervezők nagyfelbontású fotót kérnek.

A fotókat zsűri értékeli, a legjobb 30 képet kiállítjuk az Együd Árpád Kulturális Központban. A kategóriák legjobb három fotójának szerzője értékes díjat kap. A nyerteseket és a kiállításra kerülő fotók szerzőit e-mailben értesítjük.

A zsűri tagjai:

 • Dolezsán Ágnes fotóművész
 • Jágerné Katona Zsuzsa, Kaposvár kulturális referense
 • Klencsár Gábor fotós, a Fotóstop Kft. tulajdonosa
 • Kovács Tibor, szabadúszó fotográfus
 • Szigetváry György építész, Kaposvár díszpolgára

A fotópályázat fővédnöke: Szita Károly, Kaposvár Megyei Jogú Város polgármestere

A legjobb 30 fotót egy kiállítás keretében 2014. januárban bemutatjuk Kaposváron, majd a 2014. évi Festők Városa Hangulatfesztiválon utcatárlaton mutatkoznak be a legjobb alkotók. A kiállításra kerülő 30 alkotást közönségszavazásra bocsájtjuk, a győztes különdíjat kap.

A nyeremények:

 1. helyezettek: 2 főre szóló hosszú hétvége a siófoki CE Plaza Hotelben
 2. helyezettek: 30 ezer forintos ajándékcsomag a Fotóstop Kft. jóvoltából
 3. helyezettek: 2 főre szóló vacsora a Royal Étteremben
 4. Közönségdíj: Kaposvár város különdíja

A pályázók hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervezők a személyes adataikat kezeljék. A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a pályázatot szervező Zselici Forrás Kft. és a Compur Fotóklub a képeket a saját kiadványaiban korlátozás nélkül, a szerző nevének feltüntetésével bemutassa. A pályázó írásban kijelenti, hogy a kép szerzői jogaival Ő rendelkezik, a kép nem sérti harmadik személy jogait és a problémák esetén minden felelősséget magára vállal. A nyeremények át nem ruházhatóak, készpénzre nem válthatóak.

A pályázók kérdéseit a kaposvarmost@gmail.com e-mail címen fogadjuk.

 A pályázat támogatói:

 • CE Plaza Hotel, Siófok
 • Fotóstop Kft.
 • Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata