palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Karifa pályázat

Surreal Christmas treeSurreal Christmas tree – Szürreális Karácsonyfa! címmel „Karifa” tervezői pályázat. Célunk lehetőséget adni tehetséges, kezdő, amatőr, végzett vagy nem végzett tervezőknek, tervező- és alkotó csoportoknak a megmérettetésre és a bemutatkozásra. Álmodj merészet – alkoss a valóságnál is valóbb dolgokat!

Fontos:

  • az Art Expón levő művészeti ágak valamelyikének megjelenítése
  • (festészet, szobrászat, grafika) a koncepció felépülhet bármilyen egyedileg tervezett anyagból, felhasználható bármilyen díszítés, mely nem jogsértő. Legyen egyedi, vagány, dizájnos vagy akár eklektikus.
  • Nem felhasználható anyag: műfenyő, élő cserepes és vágott fenyő
    Az alkotás mérete talpazattal együtt: min. 1méter, max. 1,5méter
  • Minden pályázó max. 3 „karifa” tervvel indulhat.

Leadás: szabadon választott színes grafikai technikával, elölnézetben, rövid leírással, ismertetővel, max. A2-es méretben.

Beküldési határidő: 2014. szeptember 30.

Letölthető dokumentumok

Karifa pályázat

jelentkezesi_lap_art-expo_karifatervezoi

A jelentkezési lapokat az artexpo.textil@evokacio.hu címre várjuk.
A „karifa” rajzait postán: Budapest 1163, Veres Péter út 51.
A jelentkezési lap a www.art-expo.eu oldalról letölthető.

Részvételi feltételek
Pályázók köre: várjuk iskolai közösségek, alkotókörök jelentkezését, de pályázaton egyénileg is lehet indulni! Minimális életkor: 16 év.

Díjazás:
A pályaműveket elismert szakemberekből álló, független szakmai zsűri bírálja el. Minden induló pályázati alkotása kiállításra kerül az ART EXPO rendezvényen. A zsűri által kiválasztott 20 pályázat megalkothatja pályaművét (erről legkésőbb október 10-ig értesítést kap), a „karifa” elkészítésére november 10-ig van határideje.

A zsűri ezen alkotásokból előzetesen kiválasztja a legjobb hármat.

A pályázat első három helyezettje a következőkben részesül:
• I. helyezett: kap egy 12 nm standot bemutatkozásra a textil szekcióban. Valamint az Art Expo 2014 prospektusában 1/2 oldal, valamint az esemény saját honlapján és Facebook oldalán megjelenést biztosítunk.
Díj értéke: 120.000Ft.

• II. helyezett: kap egy 12 nm standot bemutatkozásra textil szekcióban, 60 % árengedménnyel. Így a kedvezményes stand ár: 50.000Ft. Valamint az Art Expo 2014 prospektusában 1/2 oldal, valamint az esemény saját honlapján és Facebook oldalán megjelenést biztosítunk.
Díj értéke: 70.000Ft.

• III. helyezett: kap egy 12 nm standot bemutatkozásra textil szekcióban, 50 % árengedménnyel. Így a kedvezményes stand ár: 60.000Ft Valamint az Art Expo 2014 prospektusában 1/2 oldal, valamint az esemény saját honlapján és Facebook oldalán megjelenést biztosítunk.
Díj értéke:60.000Ft.

Egyéb feltételek
Nevezési díj: 2000 Ft pályamunkánként. A nevezési díjat az Evokáció Produkciós Iroda és Kiadó Kft. Raiffeisen Banknál vezetett 12011069-01430687-00100002 számú bankszámlájára kérjük átutalni a pályamű beküldésével egyidejűleg.

Jogi és szerzői jogi feltételek:
A pályázaton résztvevők a pályamű(vek) beküldésével, a nevezési díj befizetésével automatikusan elfogadják a kiírás feltételeit. A pályázó pályázata beküldésével feltétlenül és visszavonhatatlanul felhasználási jogot engedélyez az Evokáció Produkciós Iroda és Kiadó részére – teljes körűen, korlátozásmentesen és ingyenesen – az általa készített műre vonatkozó valamennyi, a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény III. fejezetében meghatározott vagyoni jog és az ott felsorolt összes felhasználási forma vonatkozásában.