palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Karnyújtásnyi Balaton-rajz-, irodalmi- és fotópályázat

boglar pályázatKarnyújtásnyi Balaton rajz-, irodalmi és fotópályázat. Mennyi élménnyel, mennyi szépséggel és értékkel ajándékoz meg bennünket a Balaton! Legyen hát minden évben egy nap, melyen méltóan megünnepeljük! Az első ünnepnap legyen emlékezetes közösségi élmény! Iskolánk e rendezvény alkalmából rajz-, irodalmi (vers, leírás, illusztráció) és fotópályázatot hirdet „Karnyújtásnyi Balaton” címmel.

2010. május 15-én, szombaton, alkossunk a Balaton körül élőláncot, ugyanabban a pillanatban énekeljük el együtt a „Széles a Balaton vize” kezdetű népdal első két strófáját!

Ha szereted a Balatont, kérlek nyújts kezet, hogy álmunk valósággá váljon!

Tisztelt Balatont Szerető!

Ha azonosulni tudsz iskolánk diákjainak kezdeményezésével, kérlek, segíts abban, hogy a településedre jutó partszakaszon, vagy kerékpárúton, az élőlánc folyamatos legyen. Szeretnénk a sikeres rendezvényt világrekordként bejegyeztetni. Ne csak a rekordról szóljon ez a nap, legyen valódi ünnepe a Balatonnak: szervezzünk találkozókat, a településeinket szerető híres emberekkel, rendezzünk gyermekeink és szüleik számára vetélkedőket, zenés programokat, játékokat a Balatonról! Mutassuk be a Balatonról született képzőművészeti, irodalmi alkotásokat! Kezdeményezésünket a Balaton Fejlesztési Tanács mellett számos civil szervezet, és Balatont szerető magánszemély támogatja.

Ha Te is „kezet nyújtasz”e nagyszabású terv megvalósításában, abban az esetben sikerülhet ez a páratlan kezdeményezés.

Honlapunkon keresztül minden érdeklődő tájékozódhat, a rendezvényről, a kísérő programokról, támogatókról, stb.

Iskolánk e rendezvény alkalmából rajz-, irodalmi (vers, leírás, illusztráció) és fotópályázatot hirdet „Karnyújtásnyi Balaton” címmel.

Részvételi szándékokat, a rajz és fotópályázatra készült pályaműveket az alábbi címeken fogadjuk:
Gáligné Pintér Zsuzsa
Email: karnyujtasnyibalaton@index.hu Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Tel: 06207764961
Boglári Általános Iskola Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és Óvoda
Balatonboglár Árpád u.5. Telefon: 85/350-711, Fax: 85/353-430
Honlap: http://bbsuli.lapja.hu/

Forrás: http://bbsuli.lapja.hu/