palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Kedvenc nyári sportom rajzpályázat

minyata pályázatA MINYATA Egyesület rajzpályázatot hirdet 8-12 éves korú gyermekek számára. Idén a téma: „Kedvenc nyári sportom”. A választott sport lehet valós, vagy a gyerekek elengedhetik a fantáziájukat, és lehet kitalált. Lehet egyéni, páros vagy csapat jellegű. A rajzoknak/festményeknek adjatok címet. Olyan nyári sportokra gondoljatok, amit szívesen játszotok a szabadban: udvaron, réten, erdőben, vízben, levegőben. 🙂

A nevezés ingyenes.

A pályázat három győztese térítésmentesen részt vehet az Egyesület nyári táborában (2014. július 19-26. között Káptalanfüreden). Kettőt az Egyesület Rajzpályázat Bizottsága két külön kategóriában (8-10 és 10-12 korig), egyet a Facebook közönsége szavaz meg korosztálytól függetlenül.

Minden további díjazott egy könyvet, valamit a II. helyezettek egy társasjátékot és 2db színházjegyet nyernek a Vígszínház egy előadására, illetve a III. helyezettek egy társasjátékot nyernek a könyvek mellett.

(Az Egyesület a táborba, illetve a színházba utazás költségét nem téríti meg, arról a szülőknek kell gondoskodnia. Viszont a táborba külön busszal indulunk 2014. júl. 19-én Budapestről.)

A képek és festmények A4-es méretű papírra készülhetnek. Azért, hogy a nyertesekkel fel tudjuk venni a kapcsolatot, és nyereményüket megkaphassák a művek hátsó oldalán nyomtatott betűkkel, olvashatóan, fel kell tüntetni:

  • a pályázó teljes nevét, születési idejét, lakcímét, elérhetőségét (a pályázó és/vagy a szülő/nevelő telefonszámát és email címét) és a kép címét.

A pályamunkák elkészítéséhez bármilyen anyag felhasználható (ceruza, toll, tus, zsírkréta, vízfesték stb.), de az eredeti példányt szükséges beküldeni.
Elektronikus formában leadott vagy A4-es mérettől eltérő alkotásokat nem áll módunkban elfogadni.

A pályamunkák leadási határideje 2014. április 11., a leadott pályamunkák más pályázatra nem nyújthatók be.

Az alkotásokat a következő címre küldjék:
1098 Budapest, Epreserdő utca 38./II. lh. I./2.

Elbírálásuk az Egyesület Rajzpályázat Bizottságának tagjai által történik 2014. április 17-én, így kiderülnek az I., II., és III. helyezettek (a két korkategória: 8-10 és 10-12 éves korig).

Továbbá a legjobb nevezett alkotások 2014. április 23-tól az Egyesület Facebook oldalán kiállításra kerülnek, ahol szavazásra bocsátjuk őket 2014. május 18-ig. A legtöbb like-ot elérő közönségdíjas pályázat alkotója szintén térítésmentesen vehet részt az Egyesület nyári táborában, illetve a II. helyezett 2db színházhelyet, 1db társasjátékot, 1db könyvet, a III. helyezet 1db társasjátékot és 1db könyvet nyer.

A nyerteseket telefonon és email-ben értesítjük.

További információ:

Dalosné Tóth Zsuzsanna, email: tzs@minyata.hu, telefon: 0620/663-0508 vagy
Dalos László, email: dalos.laszlo@minyata.hu, telefon: 0620/663-0005
www.minyata.hu