palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Kedvezményes táborozási lehetőség hátrányos helyzetű gyermekek számára

7nap/6 éjszakás turnusban kedvezményes táborozási lehetőség hátrányos helyzetű gyermekek számára.

Pályázatot kiíró szervezet:

Környezetvédő Kölykök Szabadidő Egyesület
1134 Budapest
Lőportár u. 7. II. emelet 8.
Tel: 06-30/9643-626

e-mail: kokolyszi@kokolyszi.hu,   kokolyszi2@gmail.com

www.kokolyszi.hu

Pályázat címe: 7nap/6 éjszakás turnusban kedvezményes táborozási lehetőség hátrányos helyzetű gyermekek számára

Pályázók köre: Családsegítő szolgálatok, és hátrányos helyzetű gyermekekkel foglalkozó társadalmi szervezetek

Pályázat benyújtásának módja: mellékelt adatlapon e-mail-ben

Pályázat benyújtásának határideje: 2012. június 10.

Elbírálás határideje: folyamatos elbírálás

Pályázat tárgya: 15 fő (21.600 Ft/fő) befizetett tanuló után 5 fő ingyenes, 30 fő befizetett tanuló után 10 fő díjmentes táborozása (eltérő létszám estén a kedvezmény arányosan vehető igénybe)

A tábor részvételi díja: 21.600 Ft/ fő, mely tartalmazza a szállást, napi 3x étkezést, és az általunk szervezett programokat, nem tartalmazza az útiköltséget, a strandbelépőt (jó idő esetén 2 alkalom – 900 Ft/alkalom).

Ideje:

  • I.         2012. június 23 – június 29.
  • II.        2012. augusztus 04 – augusztus 10.
  • III.      2012. augusztus 11 – augusztus 17.


Tábor leírása: IDŐBARANGOLÓ TÁBOR a magyarok nyomában

A tavalyi időkapszula tábor sikerén felbuzdulva az idén tovább kuszáljuk az idő fonalát, ezúttal a magyar történelem korszakaiban barangolva.

Ízelítő programjainkból:

Minden nap más korszakot idézünk fel a magyar történelemből, (Honfoglalás, Mátyás és a reneszánsz, Végvári küzdelmek a török korban, Kuruc idők, 1848-49, XX. század) melyekhez kapcsolódva, különböző játékok, vetélkedők, foglalkozások során közelebbi ismeretséget köthetünk hazánk történetével. Ezeket egészítik ki a tematikához szorosan nem kötődő egyéb programok: „Vízi őrület”, „vízi – röpi”, kirándulás, mozi, diszkó, tábortűz, gitáros daltanulás, strandolás, karaoke-party stb.

Tábor helyszíne: Bogács, Dél-Borsod egyik legszebb települése. A Bükk hegység lábánál, a Hór- és a Szoros patak völgyében, a történelmi Eger és a matyó művészetéről híres Mezőkövesd között fekszik. A természeti látnivalókban és régi emlékekben bővelkedő község hírnevét az 1958-ban talált termálvíz alapozta meg, ami 2001 óta gyógyvíz. A fürdő nyolc medencéjéből egy feszített víztükrű, egy gyerekmedence, a többi pedig termálvíz. A falu határában horgásztó található. A Bükki Nemzeti Park közelsége, gazdag madár- és állatvilága, erdős tájai révén ragyogó alkalmat nyújt kisebb-nagyobb kirándulásokra, gyalogtúrákra a természetjáróknak.

Letölthető dokumentum

kökölyszi_palyzati_adatlap2012 hhgy

Pályázattal kapcsolatos további információk a 06-30/9643-626-os telefonszámon kaphatók, vagy a kokolyszi2@gmail.com, kokolyszi@kokolyszi.hu e-mail címen.

honlap: www.kokolyszi.hu