palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

GARDENA Élmény a kertben rajzpályázat

GARDENA Élmény a kertben – országos rajzpályázat általános iskolás diákok részére A GARDENA márka forgalmazója, a Husqvarna Magyarország Kft. a Föld Napja alkalmából országos rajzpályázatot hirdet általános iskolás diákok részére.

Egészen apró cselekedetekkel, jelentéktelennek tűnő tettekkel jobbá és fenntarthatóbbá varázsolhatjuk a körülöttünk lévő világot. Ennek színtere akár saját otthonunk, saját kertünk lehet.

Egy fa, bokor vagy akár csak egy kicsiny növény elültetésével és gondozásával tehetünk a tisztább levegőért és az élhetőbb környezetért. Mindemellett még kellemes környezetet is biztosít számunkra. Gondoljunk csak egy jó kis heverészésre a csillagos ég alatt egy meleg nyári estén; a csillogó szemű gyerekek látványára, ahogyan visítva fogócskáznak a zöldellő kertben; kedvencünk vadóc csaholása amint az eldobott labda után lohol a harmatos fűben – mindezekért a pillanatokért érdemes élni. Hogy a kert a színtere ezeknek a másodperceknek, az szinte természetes. A GARDENA termékei pedig segítenek abban, hogy ezt az idillt minél egyszerűbben, fáradságmentesen megteremthessük.

Örökítsék meg a gyermekek saját élményeiket, saját kedvenc pillanatukat, amit a kertben eltöltöttek. Hogy megnyerhessék saját maguk és iskolájuk számára az értékes GARDENA nyereményeket. Hogy ne csak a játék, de a munka is élmény legyen a kertben! GARDENA Élmény a kertben!

Beküldési határidő: 2011. május 28. 12:00

Korhatár: 6 és 12 év

Terjedelmi és technikai követelmények: 1 db A/4-es méretű oldal, színes rajzeszközökkel (a rajzeszköz típusa nincs meghatározva) a GARDENA Élmény a kertben témát kidolgozva.

Letölthető dokumentum

gardenia_palyazati_kiiras

Pályázati részvétel: A pályázaton minden 6 és 12 év közötti tanuló diák részt vehet, aki pályaművét 1 példányban, lezárt borítékban eljuttatja a Husqvarna Magyarország Kft. címére:

1044 Budapest, Ezred utca 1-3.

Vagy elküldi a tervezes@husqvarna.hu e-mail címre. A borítékon vagy az e-mail tárgyában kérjük feltűntetni (csupa nagybetűvel): „PÁLYÁZAT”. A boríték vagy e-mail tartalmazza a pályaművet (e-mail esetén fotózott vagy scannelt változatban), valamint az alkotó nevét, életkorát, e-mail címét, az általános iskola nevét és címét.

Minden pályázó csak egy pályaművel vehet részt a versenyben.

Díjazás

1. díj:

  • Diák nyereménye: GARDENA Élmény a kertben társasjáték és GARDENA termékekből álló ajándékcsomag 15 000 Ft értékben.
  • Iskola nyereménye: 15 db GARDENA focilabda és GARDENA termékekből álló ajándékcsomag 200 000 Ft értékben.

2. díj:

  • Diák nyereménye: GARDENA Élmény a kertben társasjáték és GARDENA termékekből álló ajándékcsomag 10 000 Ft értékben.
  • Iskola nyereménye: 15 db GARDENA focilabda és GARDENA termékekből álló ajándékcsomag 150 000 Ft értékben.

3. díj:

  • Diák nyereménye: GARDENA Élmény a kertben társasjáték és GARDENA termékekből álló ajándékcsomag 5 000 Ft értékben.
  • Iskola nyereménye: 15 db GARDENA focilabda és GARDENA termékekből álló ajándékcsomag 100 000 Ft értékben.

További kérdés esetén kérjünk, forduljon vevőszolgálatunkhoz (vevoszolgalat.husqvarna@husqvarna.hu).