palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Kell egy mese! meseíró pályázat

Kell egy mese! – Bábelőadáshoz meseíró pályázat gyerekeknek. A ZsurigoWorks meseíró pályázatot hirdet 3-tól 14 éves korú gyereke számára, Perjés Bernadett, művésznevén PapPet illusztrációihoz.

A feladat: A mesét a PapPet csomagokból elkészíthető papírbáb figurák szerepeltetésével kell írni, a lehető legtöbb figura felhasználásával.

Alsó korhatár nincs, akár óvodáskorúak is részt vehetnek az „írásban”, nyilván szüleik segítségével. Az első három helyezett meséjét előadjuk a díjazás napján egy nagy buli keretében, amelyre a nyerteseket, barátaikat, és minden kedves résztvevőt nagy szeretettel várunk.

Az egyetlen részvételi feltétel, hogy a mesék ne legyenek hosszabbak felolvasva 15-20 percnél.

A bábok élőben megtekinthetőek a ZsurigoWorks üzletében, virtuálisan a www.zsurigoworks.com web oldalon és a ZsurigoWorks facebook portálján.

A határidő
A mesék beérkezésének határideje 2012. január 27. péntek 18 óra.

A pályaművek benyújthatók email-en a zsurigoworks@hotmail.com címre, vagy postán és személyesen a 1137 Budapest, Pozsonyi út 34. szám alá, a ZsurigoWorks üzletébe.

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.339978506031941.94933.154289214600872&type=1

A díjak: Az első három helyezett természetesen az általa kiválasztott PapPet bábcsomagot kapja jutalmul, valamint Bernadett felajánlásában egy általa tervezett, komplett kartonbábszínházat illetve a ZsurigoWorks hozzájárulásában családi állatkerti belépőt.