palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Képeslaptervező pályázat

Magyar Máltai Szeretet Szolgálat pályázatA Magyar Máltai Szeretetszolgálat felhívást intéz és pályázatot hirdet minden alkotó-kedvű, innovatív gondolkodású személy számára képeslap tervezésére 2015-ben az Európai Fejlesztés évének eseménysorozataként.

Az Európa-szerte működő fejlesztési szervezetek számára a fejlesztés európai éve kivételes lehetőséget kínál arra, hogy reflektorfénybe állítsák, hogyan küzd elkötelezetten az EU a szegénység felszámolásáért világszerte, és hogy minél több európai polgárnak kedvet csináljanak ahhoz, hogy részt vegyenek ebben a munkában.
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkájáról az afrikai régióban az MMSZ Afrika című mellékelt dokumentumban olvashatsz többet.
Dekorálj, rajzolj, szerkessz, fotózz, ötletelj! Jelenítsd meg, te hogyan segítenél a legszegényebb kontinens lakóinak, hogy életkörülmények javuljanak? Pályázz!

A célunk kettős:

  1. Az európai emberek szerepvállalása az afrikai emberek helyzetének javításáért minél több emberhez eljusson, minél kreatívabb formában!
  2. társadalmilag hasznos mondanivaló kerüljön a képeslapra,
  3. ami aktivitásra késztet másokat is!

Pályázhat bárki, aki úgy érzi, van egy jó ötlete, ami megvalósítható! Tartalmi és formai megkötés nincs, de a tervek elkészítésekor figyelembe kell venni a képeslapok megszokott méreteit, funkcióját, szem előtt kell tartani a pályázat költséghatékony megvalósíthatóságát és azt, hogy az elkészült terveknek önmagukért kell beszélniük!

Hogyan lehet jelentkezni a pályázatra?

  1. Készítsd el a képeslap (freecard) tervedet a megadott témában! Légy kreatív és szellemes!
  2. Töltsd fel a képet a Facebook Máltai segítség a Föld körül oldalára
  3. Juttasd el a tervedet a Magyar Máltai Szeretetszolgálathoz az alábbi email-címre:magyarmaltaiszeretetszolgalat@gmail.com
  4. Ne felejtsd csatolni e-mail-ben a Pályázati adatlapot, pályázatod csak azzal együtt érvényes!

A pályázaton való részvétel ingyenes, pályázati díj: NINCS!
A határidő lejárta után beérkezett pályázatokat nem tudjuk figyelembe venni. A beérkező pályaművekből kiválasztjuk a legizgalmasabbakat, leginspirálóbbakat. A pályázat nyertes alkotóinak a kivitelezésben is közre kell működniük.

Pályázni 2015. október 6-án déli 12 óráig a magyarmaltaiszeretetszolgalat@gmail.com e-mail címen keresztül és a megadott Facebook oldalon keresztül lehet.

A PÁLYÁZAT RÉSZLETEI
A pályázat kiírása: 2015. szeptember 2.
A pályázat beadásának határideje: 2015. október 6., kedd, 12 óra
A pályázati határidő lejártáig folyamatosan várjuk a pályázatokat. A pályázat kiírói a Magyar Máltai Szeretetszolgálat.
Szükség esetén a pályaműhöz leírás is csatolható az emailben.
Technikai paramétereknek: A pályamunkát az elbíráláshoz JPG-ben, RGB színmódban, maximum 5 MB méretben kérjük elküldeni. A képeslap (freecard) mérete A6 (148×105 mm) vagy LA4 (210×100 mm) lehet.
A zsűri fenntartja magának a jogot, hogy nem hirdet nyertest.

Letölthető dokumentumok

Pályázati felhívás
Pályázati adatlap
A Magyar Máltai Szereteszolgálat vízügyi feljesztései Kelet-Afrikában

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK
Jogi és személyi feltételek: Érvényesen pályázhat minden 18. életévét betöltött természetes személy. A 18. életévét be nem töltött természetes személyek csak törvényes képviselőjük hozzájárulásával pályázhatnak. Pályázatuk akkor érvényes, ha törvényes képviselőjük írásban hozzájárult a pályázáshoz és az erről szóló nyilatkozatot postai úton elküldi a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak (1125 Budapest, Szarvas Gábor út 58-60). Aláírásával a szülő/gondviselő hozzájárulását adja ahhoz, hogy a fiatalkorú jelölt megadott személyes adatait (név, e-mailcím, lakcím, telefonszám) a Kiíró, mint adatkezelő kezelje a jelölések elbírálásáig, nyertes jelölt esetében a díjazott nevének nyilvánosságra hozataláig/díjátadásig minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje. A pályázónak és a jelölt személynek a pályázaton való részvételért a Kiírók ellenszolgáltatást nem fizetnek.
A pályázat kiíróinak (MMSZ, MAHÍR) tagjai, alkalmazottai, továbbá a Brand Avenue kommunikációs ügynökség munkatársai és a felsoroltak közeli hozzátartozói nem pályázhatnak.

Pályamunkák beadásának feltételei: A pályázó kizárólag saját eredeti szerzői alkotásával pályázhat, ellenkező esetben pályázatát érvénytelenítjük. A pályázó a pályázat benyújtásával elismeri, hogy a pályamunka a saját szerzői műve, és egyben elfogadja jelen pályázati feltételeket. A pályamű nem sértheti más szerzői, felhasználói illetve személyiségi jogát, valamint bármely más személy világnézeti meggyőződését, nem különböztethet meg faji vagy etnikai alapon más személyt. A pályamunka cég vagy termék, szolgáltatás logóját, védjegyét, azonosító jelét nem tartalmazhatja.

A pályázat kiírói fenntartják a jogot arra, hogy a sértő, színvonaltalan, vagy a pályázati kiírás tartami és etikai feltételeinek nem megfelelő tartalmakat ne publikálja. A pályázni magyar nyelven lehet. A pályázat benyújtásával egyidejűleg a pályázó hozzájárul tervének megvalósításához a Dózsa György utcai aluljáró helyszínén.
Egy pályázó több pályamunkával is benevezhet a versenyre!

ÉRTÉKELÉS, ZSŰRIZÉS, DÍJAZÁS
A pályamunkákat szakmai zsűri bírálja el, amelynek tagjai a pályázat kiírói, illetve általuk felkért vizuális kommunikációhoz és társadalmi célú kommunikációhoz értő szakértők. A zsűri a pályázat elbírálásához saját szempontrendszert alakíthat ki.
A beérkezett, érvényes pályázatokat a szakmai zsűri értékeli, majd a beérkezett, érvényes pályázatok közül 2015. november 30-ig kiválasztja a legérdekesebb, leginspirálóbb megoldásokat.
A zsűri fenntartja továbbá a jogot arra, hogy a pályázaton nem hirdet nyertest.
A kiírók fenntartják maguknak a változtatás, vagy a pályázat visszavonásának jogát. A pályázati kiírás feltételeivel, illetve a zsűri döntésévehttp://palyazatok.org/wp-admin/post-new.phpl kapcsolatban a jogi út igénybe vétele kizárt.

maltai_segitseg_
Magyar Máltai Szeretetszolgálat képeslaptervező pályázat

DÍJAK
A pályázat kiírói az alábbi díjakat ajánlják fel:
Az 1. helyezett tabletet kap, a 2. 3. helyezett könyvutalványban részesül.
A legjobb pályamunkát a kiírók szándékaik szerint megvalósítják.

A pályázat elérhetősége: Magyar Máltai Szeretetszolgálat

További információ: e-mailen a magyarmaltaiszeretetszolgalat@gmail.com e-mail címen vagy telefonon a +36 (70) 4179922-es telefonszámon kérhető.